dissabte, 4 d’abril del 2015

Pas del Temps , Nostàlgia i Canvis .

Haver de tornar a fer servir el blog em resulta una mica estrany , amb nostàlgia , moltes vegades llegeixo una rera altre l últim post que vaig fer per intentar reconèixer què res del què vaig escriure i del què està passant és veritat .
Haver de tornar a escriure al blog em resulta estrany , un dels perquès i els quals havia de justificar davant de les persones que m´ ho demanaven , era és i serà , l´ immediatesa amb què les noves tecnologies amb els smart phones i la xarxa , especialment twiter  , et dóna per expressar els teus pensaments o la notícia en el moment just en què estant passant .
Haver de tornar a fer servir el blog em resulta estrany , sobretot intentant dissimular sobre el fet de què no col·laboro amb cap d´ altre quan n´ és evident certa empremta i les persones et demanen qui ha publicat un post , no volent acceptar què et sents més còmode en l´ anonimat dintre de la xarxa què amb nom foto i nick name conegut .
Haver de tornar a fer servir el blog et resulta difícil i estrany quan has d´arreglar danys i desperfectes què has ocasionat arrel de la teva visió de les coses i de la teva veritat absoluta .
Una altre vegada el temps passa inexorablement , i una vegada més em veig avocat a reconèixer què el pas del temps no m´ agrada però que al llarg de la resta del què acabes essent descobreixes d´ altres coses a les quals no hi haguessis pres gens d´ atenció amb anterioritat .


Veure com el declivi avança fisiològicament i fotogràficament et permet al mateix temps valorar com aquestes noves coses et fan   trepitjar i oblidar d´ altres . Practicar  esport fins l  extenuació , mirar-te la política des de l´ altre banda per poder-hi dir la teva , o haver portat millores a l´ evolució es contraposen a la pràctica de nous esports què no són esports , practicar la política activament per servir humilment al poble o veure què la genètica és intel·ligent .
Així doncs i amb les ganes de no ferir a ningú sense raó validada , intentarem engegar una nova època que suposo que serà gratificant per tots els què van llegir . llegiu i llegireu els posts d´ aquest blog .

Aquest post va dedicat a Israel Falcó , Xavi Illa i Xavi Puig "Panda"