dimarts, 20 de novembre del 2012

# Independència

Les raons de per què el debat de l´ independència ha emergit en forma de tsunami ha estat buscat i posat sobre el debat de les tertúlies dels mitjans de comunicació arrel de cada dia . Tothom busca el per què de tot plegat quan moltes vegades ja m´ he pronunciat al respecte . És evident que quan una societat emergent d´ un país amb identitat pròpia ,  vol aconseguir una cosa , és impossible que les lleis protectores d´ un estat de dret que no respecta tots els drets dels seus conciutadans pugui aturar la voluntat manifesta del malparat .
Amb anterioritat hem volgut aconseguir coses quan no tocaven , jo mateix me n´ he manifestat al respecte ,  http://kicocasadevall.blogspot.com.es/2010/04/el-coix-el-cec-el-sord-i-el-mut.html ,
el mal funcionament d´ aquesta democràcia espanyola que en diuen de dret , posa de manifest que des de la mort del dictador , totes les lleis promulgades des del màxim òrgan de govern de l´ estat han sigut lesives per al desenvolupament de l´ auto govern de Catalunya .
Sense deixar de banda la forta càrrega identitària que ha intentat fer-se seva CiU amb la seva profusió en la totalitat del territori  al llarg de 23 anys de total modus vivendi  , tampoc es poden legitimar posicions a través dels mitjans de comunicació , que sense demostrar la seva veracitat condicionen la racionalitat i la normalitat en el desenvolupament d´ una campanya electoral .
Les masses socials i l´ electoral per defecte , hi ha gent que diu , que es mou amb el sentit més comú per obtenir la funcionalitat de les coses , encara que això no demostri que se sigui suficientment intel·ligent , el resultat de les pròximes eleccions , posaran fil a l´ agulla d´ un procés que es palpa al carrer . La teoria i les polítiques de la por ja no tenen cabuda en una societat que vol afrontar el seu futur sense lligams de cap tipus amb un estat endèmic que alimenta l´ engreix a través de l´ odi .
Un nou futur ens espera , encara que sigui llunyà en la busca i proper en el sentiment .        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada