dijous, 24 de setembre del 2009

Inspecció Tècnica / Visita d´ obra / Seguiment facultatiu

Salvant els símils , avui , la primera visita per part del pediatra al nostre fill , ha fet coincidir que podés veure el seguiment de la flamant obra al nostre municipi , per part de l´ arquitecte tècnic municipal , el Sr. Joan Grau , el Passeig Diagonal .
La visita al nostre fill ha ant molt bé , i hem pogut comprovar que els nutrients que aporta l´ alletament maternal serveixen d´ alguna cosa , el Joan quan va néixer va pesar 2,930 Kg. , va sortir de la Clínica amb 2,700 Kg. i avui hem pogut veure que aquests 3,100 kg. venien d´ algun lloc.
L´ apropament al CAP i la següent visita a la Ferreteria JP , la Carme i jo ja ens hem carregat la capota del cotxet i hem hagut d´ anar a comprat un súper pega especial per a plàstics , m´ ha fet veure de primera mà la gran quantitat de dificultats que té un vianant , si hi afegeixes un cotxet , i d´ un inexpert , encara més ....
Davant de la Ferreteria JP ha estat on he pogut veure l´ arquitecte municipal fent el seguiment d´ obra , tocava visita ? , professionalitat ? , seguiment tècnic ? . De fet l´ experiència , la deformació professional , el passat curset l´ hivern passat de recurs preventiu , em fa veure que l´ inspecció tècnica per part dels organismes oficials als promotors/constructors públics/privats , té diferents vares de mesura en funció de l´ origen econòmic i social .
Abans de salvar la gran quantitat de diferents nivells de vorera fins arribar davant del Bar de la Sara ( val més anar pel mig del carrer que per sobre la vorera ) l´ accés a l´ obra per part dels vianants és fàcil , no està tancada totalment , i el salvament de nivells dels accessos de les cruïlles adjacents fins la finalització del Passeig és de dificultosa maniobrabilitat . Les ISO 9001 i 9002 que moltes empreses es vanaglorien de tenir , brillen per la seva absència en segons quins llocs . Però potser això no és el més important , quan es fan obres , i a més d´ aquest tipus , faraòniques i que mouen un pilot de professionals a la vegada , i ha danys col·laterals menors que el votant de torn no recordarà a les pròximes eleccions . És més important , per mi , la responsabilitat que ha de demanar el contribuent per part dels tècnics municipals per què la seva tasca es dugui a terme , si fem el seguiment de l´ obra del Passeig Diagonal , també hi ha d´ haver-hi algú que faci un seguiment de les obres menors públiques que s´ han de dur a terme per què el vianant es pugui desplaçar amb més facilitat d´ un punt a un altre . El regidor de governació i el d´ obres públiques proposarà les millores a fer , el consistori les aprovarà , l´ empresa o la brigada municipal les durà a terme i l´ arquitecte o aparellador municipal en farà el seguiment . Què bé que m´ hagués anat l´ ascensor que va prometre el de Cal Mireta quan ja passava amb el cotxet a l´ alçada del Carrera Hospital , he pensat que el " cutre " foto muntatge electoral no em semblava tan malament en aquell moment .... Tot i estar habituat a fer esport , he decidit continuar per la carretera de sallent , així també visitaria a la Família Camacho , ha estat una greu errada , és més perillós per qualsevol transeünt , podem tenir un edifici que s´ enfonsa poc a poc , el mateix edifici superant caraners de teulada qüestionats amb anterioritat , podem tenir uns marges poc adients per al vianant , i zones verdes ? / rústiques ? que sempre li serveixen al mateix per aconseguir-ne un rèdit econòmic , hi ha un seguiment de tot això ? . És igual en aquest poble al final visitant al Sí Sí , Ja Ja , sempre s´ acab aconseguint el què vols .


1 comentari:

  1. Esto es lo unico que he entendido, por lo tanto tengo que pensar que estas eternamente cabreado, bona nit.....PAQUETE!!

    ResponElimina