dilluns, 23 de gener del 2012

La justificació de la violència III

És innegable que el futbol és un esport de contacte , el ròssec i l´ atracció per la superació del contrari ens deixen imatges de bellesa estètica i d´ una plasticitat no vista mai abans amb les vuit càmeres amb què es donava un partit en directe , per contra de les 22 que tenia el Canal + el passat dimecres al Bernabéu . Veure com Sweet  Iniesta balla per sobre de la línia posant amb evidència a Coentrao , veure els moviments tàctics del Barça a vista d´ ocell , la creació de l´ espai a partir del no res amb el 0-2 , l´ insistència amb que Xabi Alonso furgava entremig de les cames i la desesperació de Cesc encarant-se amb ell , el futbol ens meravella i actualment només partits com aquests es poden considerar el nou opi del poble . Però dintre de la busca de la perfecció hi ha coses que fallen en l´ anomenada lliga de les estrelles . De fet no és normal que una lliga com la de l´ estat espanyol i la RFEF com a organisme disciplinari no entri d´ ofici amb accions reincidents com la del Grinch Pepe , avui el jutge que es reuneix amb ell mateix i que medita amb ell mateix no ha esclarit res al respecte  , en paraules seves a Ona FM sense voler ser gravat , pot actuar d´ ofici o no a partir de divendres . Quina gran diferència amb la Premier League ! Ahir Balotelli , jugador del City va xafar el cap de Parker del Tottenham , l´ FA no ha tardat ni 24 hores en actuar d´ ofici , http://www.catalunyapress.cat/cat/notices/2012/01/balotelli_4_-_pepe_0_61181.php , el jugador serà sancionat amb 4 partits de sanció , heroi i dimoni el mateix dia , xafant el cap d´ Scott Parker i marcant el gol de la victòria del seu equip . Un altre gran jugador que veu ofuscada la seva actuació per un acte violent .
Em pregunto que fan ara aquests periodistes de la Central Lechera  per justificar la no sanció del jugador del Real Madrid emmirallant-se amb una lliga que els mateixos mitjans volen desprestigiar per desviar l´ atenció cap a la nostra . L´ autocrítica un cop més ha sorgit al moment més visceral en una actitud de bogeria total , però quan han vist la resposta del tècnic  madridista a Elena Giovio o a Diego Torres del diari El País , dient que si s´ atrevien a dir que Pepe era un mentider que s´ atenguessin a les conseqüències , ha fet desinflar bona part del souflée crític cap al jugador i cap al tècnic portugués , tot i que la resporsta de certa part del soci ahir mateix contra el Bilbao no va ser així .
El organismes que regeixen la perpetuïtat dels valors dintre de la gespa han estat pitjors , amb la permissivitat del Gomines Gestapo   , hem assistit una vegada més a la propagació dels nous valors del Madrid que Florentino no es cansa de lloar  .
Dimecres podem tornar a donar un altre cop de puny sobre la taula demostrant l´ injustícia a la que som sotmesos a través de la bellesa del nostre joc i accentuant la caiguda imminent d´ un colós al què necessitem però que al meu entendre seria millor rival amb personalitats definides com les de Juande Ramos , Schuster o Pellegrini . Mourinho , reconeixent que pot quedar eliminat de la  copa , però viu a la Champions i a la lliga , pot acabar com grans equips nostres com en els anys de Van Gaal o Robson , amb grans jugadors com el mateix Pep Guardiola , Luis Enrique , Rivaldo o Cocu . 
L´ actitud i la busca de la perfecció crec que tornarà a posar de manifest el per què del fitxatge de segons qui pel Madrid , i la manifesta supremacia de la normalitat dinamitarà el principi de la fi del clan dels portuguesos .
El forat negre ha començat . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada