dilluns, 5 de març del 2012

Mobilitat

Quan les xifres ja comencen a ser generoses i ratllen la perplexitat s´espera la resposta per part de les persones a qui hem confiat la nostra direcció política . Després de que durant la setmana passada apareixes l´ informació del radar odiós de l´ Eix Transversal a l´ alçada de la recta de la casa de pagès L´ Oliva de Cabrianes , la conseqüent informació per part de Trànsit que l´ actuació era legal i mentre  l´ enuig general i la controvèrsia que generava la seva col·locació acompanyada de la seva senyalització ( dolenta , defectuosa ? ... ) , la població Artesenca i demés usuaris de la via ràpida , no tant ràpida en aquest moment , espera solucions al per què de dita col·locació amb intenció fiscalitzant i  en un lloc de  poca perillositat i degudament senyalitzat amb anterioritat . Per què no s´ ha col·locat dit radar en altres llocs de més perillositat i a on ara amb les obres és necessari afluixar la velocitat , com per exemple a la corba oberta abans d´ arribar a la sortida del Parc de l´ Agulla ? . Gairebé una setmana després de què més de 1000 persones hagin rebut una carta per  part de correus informant-lo de què té una recepta esperant-lo , l´ única acció de la qual en tinc coneixença per part de l´ alcalde d´ Artés ha estat sortir a la tertúlia de Ràdio Manresa i el Canal Taronja del dimecres passat dient que la gent d´ Artés estava enfadada . Això és l´ únic que pot fer el màxim representant del nostre poble ? . Esperant que la seva fluïdesa política que ha demostrat per col·locar-se en el seu moment , la faci servir per tirar endavant iniciatives que no facin rascar la butxaca un altre cop al ciutadà que necessita una via directa per anar al seu lloc de treball . A vegades fins a 4 cops al dia , sortirà a compte anar a treballar després d´ aquests dos mesos nefasts o haurem d´ anar a treballar tan sols per pagar les multes .
Mentre els polítics es passegen amb la seva Blackberry rebent missatgets sobre les reunions de comissions a les que pertanyen i a les quals la seva assistència serà corresposta amb escreix , d´ altres hauran de suar de valent per pagar les receptes de trànsit , si no les pagues ja saps el què t´ espera , res per l´ altre part encara que et deguin 638 € des de fa més de dos anys per la prestació d´ ajuda familiar per càrrec d´infants menors de 3 anys , els tele operadors també estan ben ensenyats al 112 : vostè pagui la multa i de lo altre no sabem res .
Les accions a prendre per part de la ciutadania poden ser vàries , si veiem que els totxos no avancen per la busca de solucions , es fàcil que el radar hagi passat a millor vida la nit del diumenge al dilluns  . Si es substituït i continua la seva extensa llista d´ infractors  , és possible que es munti una llarga caravana com es proposava avui a Correus , al mínim exigit i fins a Girona , els cotxes que s´ hi apuntin poden ser els que vulguin , agradarà això també .
Podem tornar a confiar amb els què ens governen per al final obtenir una via ràpida de doble carril que serà plagada igualment de radars ? ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada