divendres, 23 de març del 2012

Objectius

Dintre del món normal , el normal de debò , el profà , el de la gent que va a comprar al mercat els dimecres o va a fer un quinto amb la colla d´ amics el divendres al Tròpic , els què van a veure el Barça al Mallorca peti qui peti el facin per TV3 la Sexta o qualsevol canal pagant , són persones que tenen diferents objectius , no són els objectius que busquen aquesta casta subjacent però al mateix moment dominant de polítics que ocupen més d´ un càrrec i que s´ acaben preocupant de la seva cartera i no dels compromisos adquirits amb els seus votants . Els objectius de la gents normal són els què sentiries a un anunci de TVE dels anys 80 : tenir una bona feina , una bona família i un bon cotxe . Independenment de què aquest tòpic sigui vàlid per la majoria dels què formem aquesta societat , no necessàriament hem de creure en els valors que el capitalisme ens ha fet decaure ,  aquest tòpic residual i bàsic , fonamenta la principal lluita de les persones per no perdre drets , que veuen minvar la seva classe de vida a costa d´ unes retallades que venen avalades per la classe rèmora política , que pacta amb consens quan l´ interessa , retallant per al més febles , i torna a pactar quan l´ interessa , per no investigar a qualsevol alt càrrec ( com el vice president de l´ ACM , associació catalana de municipis )   que les seves deixalles només fan que augmentar la poca credibilitat política de l´ " stablishment " i del seu aparell d´ informació manipulació .
D´ altre banda , i per què l´ inici de l´ article no derivi en la debilitat crítica envers la política a la què sempre un s´  intenta agafar com una llagasta , i pel qual he iniciat  per explicar que com qualsevol ésser viu número infinit , el meu objectiu també és viu , proper i esperançador . El 22 d´ abril s´ acosta i el calendari de la federació catalana de triatló ja ha obert inscripcions pel primer triatló , http://www.triatlo.org/ , el diumenge de dita data el Triatló de Blanes començarà puntual la seva fita pels més valents .
Conscient de què les lesions i l´ edat ja han causat massa minva , reconeixent  que els genolls ja no acompanyen com acompanyàvem , i renunciant a la decisió salomònica del Dr. Fèlix Castillo que em prohibia còrrer , arribarem amb diferents càrregues de treball fetes , per assolir una temporada més ràpida i allunyada de les llargues distàncies , que era el lloc natural a on acaben els dinosaures de l´ estrés cardiovascular .
M´ agradaria , està clar que segur que serà utòpic pensar així , que la mateixa força de voluntat amb la què empra un atleta popular tot el seu temps per millorar la seva condició física , els polítics sortints de les pròximes eleccions a Andalusia o Astúries , també fos emprada per millorar i no fer decaure el decàleg principal d´ aquesta societat del benestar que està essent atacada per tots els flancs i per totes les dretes .   
Desgraciadament i molt al meu pesar , haurem de engolir i suportar una vegada més la debilitat política entregada a mans d´ un altre postor , evident i segur , tot continuarà igual , mentre la majoria de profans i jo continuem buscant objectius , petits , però què et fan tornar molt gran , gran , gran .  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada