diumenge, 8 d’agost del 2010

La muerte os sienta tan bién !

Quan ara veig a la Goldie Hawn passejar per la catifa vermella a la celebració dels Oscars amb el mateix cul i el mateixos pits que a la pel·lícula La muerte os sienta tan bien , http://www.boxbaster.com/2010/02/la-muerte-os-sienta-tan-bien-1992.html , penso en el què realment som , de fet Meryl Streep ho porta una mica més bé , i la quantitat de botox  que actualment porta Goldie Hawn fa que Meryl Streep sigui més natural , la vellesa es transforma en bellesa , el temps avança i no tothom accepta el què t´ ha de passar . Jo realment sóc d´ aquestes persones que tinc diàlegs interiors que a vegades em fan trastocar intel·lectualment fins al límit de no acceptar la realitat de la vida i la mort  . De la mateixa forma que quan Isabella Rossellini , un altre  generació genèticament seleccionada naturalment , entrega la pócima  màgica per l´ eterna joventut , la gent no pensa que la comèdia americana on encara surt en Bruce Willis amb cabell , ens reflecteix el caràcter efímer de l´ èxit , i per conseqüència o totalment lligat a ell , i més  en el món d´ avui la bellesa i la perdurabilitat de tú mateix fins a l´ eternitat  . Èxit , bellesa i vida .
O millor recordar " Jo sóc el principi , i també sóc el final " . Èxit , bellesa i vida . Principi i fi .Tot recent i tot efímer en funció del temps que tinguis o del temps que et resti .
Encara no he pogut veure ni llegir l´ article aparegut en aquell diari de confusa interpretació periodística .  Pel què sembla  Artés està de moda , per lo vist , ahir sortia el cementiri ( repeteixo que encara no he pogut llegir el suposat article ) ,  i avui sortia l´ Aina Creus a primera pàgina , té realment equip de redacció aquest pseudo diari ? . He de dir a crit pelat que tampoc he pogut contrastar informacions , però avui esmorzant , després d´ anar a comprar xurros a Sallent , fins i tot la propera vila , tot i estar governada per la metàstasi convergent que també governa Artés , i concretament en aquell alcalde que ja no viu en la ciutat on no governa si no a St. Vicenç de Torelló , també ens supera en això , en la venda de xurros  i a part , divendres ja ens vam haver de desplaçar fins allà a la biblioteca  ( la d´ aquí Artés està tancada , un altre vegada ? , si l´ estiu passat ja van obrir el sostre i es van fer instal·lacions noves ? ) , sí Sallent ens supera en alcalde convergent que no li agrada gaire l´ aigua i si d´ altres coses , en la venda de xurros , en tenir la biblioteca oberta durant l´ estiu , i espero i encara vull i dic que cal contrastar opinions , però el cementiri millor .
O caldria també contrastar opinions i fer una valoració oberta de com , i com no d´ altre manera , s´ha  també  lliberal·litzat el negoci de la mort  . Principi i fi . Èxit , bellesa , vellesa ,vida . Al cap i a la fi negoci defensat pels què defenen el vot i no els sentiments . Cal suprimir correbous , nosaltres el defendrem , cal prohibir la caça d´ ocells amb vesc i creueres , nosaltres el defendrem , cal tenir ministre a Madrid , nosaltres ens baixarem els pantalons .
Independenment de les creences que tinguis , en la sort i la providència que el destí ens ha marcat per créixer en una societat racional  , cal reflexionar sincerament en els governats que no saben buscar la bellesa per aconseguir la vellesa i acabar restant en pau en un lloc digne .
El passat no existeix per què ens fa conèixer el futur .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada