dilluns, 30 d’agost del 2010

Vuelta al cole ....

Tot i que durant quinze dies , el meu fill  Joan , primer , i la Martina i seguidament el Joan una altre vegada quan estàvem a l´ Ampolla , s´ han cuidat de què no perdés el fil de llevar-me més tard de les vuit del matí , un galifardeu com jo , no s´ habitua mai a aixecar-se per anar a treballar , i més després dels primers quinze dies , i primer glop de les vacances . 
Avui escoltava al migdia a les notícies de la cadena Cuatro , que una experta , una psicòloga especialitzada amb ansietat , deia que aquest any amb època de crisi , la tornada al món laboral , serà molt més dura . M´ ha fet una mica de gràcia veure com amb el seu " deje " argentí , com si no amb un psicòleg , ens recomanava pacientment el què havíem de fer . Jo , de fet , com que ja vaig néixer amb crisi , no he trobat gaire diferència d´ aquest any a l´ anterior . Sí , que costa el primer dia , però tampoc n´ hi ha per a tant . Suposo , que a tota aquesta nova generació malcriada , sobre protegida i alimentada per les noves tecnologies tampoc deuen haver trobat gaire diferència , abans ja no feien res , ara tampoc , un altre dia igual . El dia de la Marmota ....
Bé , el primer i últim article , després de vacances i abans de què s´ acabi l´ agost , serà molt breu i concís . Tan sols és per anunciar-vos que el blog torna amb força , amb les piles carregades i amb ganes de explicar , acceptar i contradir qualsevol cosa de qualsevol tema .
Ja estem operatius una altre vegada !!!!

M´ ha agradat : Veure a primera hora del matí , quan anava a esmorzar , una pintada a la paret del Banc Santander Hispano ( antic Banc Hispano Americano ) , anarquista , criticant el benefici de la Banca aquest passat 2009 , és curiós que encara no l´ hagin tapat , hi estaran d´ acord ells mateixos ? .
No m´ ha agradat : Tot i que he estat de vacances en un lloc d´ un paratge incomparable i una grandiosa  bellesa , no he assimilat la calor humida del Delte de l´ Ebre , això de moure´t un centímetre i estar suant com un porc només em pensava que pasava a la Selva Amazònica i la Venezolana ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada