dilluns, 28 de febrer del 2011

The Flu

És gairebé increïble , i no surto de la perplexitat més absoluta quan parlem de com afecten els germens , virus i bacteris a la gent . Al nostre pobre fill Joan , portem un mes batallant amb dues otitis , entremig  una setmana de pausa per anar a la guarderia i poder carregar de bacteris un altre vegada , agafar les cagaleras de la muerte , i haver de deixar d´ anar-hi per acumular bosses de bolquers usats fins acabar anant el dijous passat a l´ hospital per què ens donessin  un diagnòstic aplastant : diarrea . Tot això acompanyat de dies que tenia febre i dies que no .
No sé què pensar si no l´ haguéssim vacunat del rotavirus , estaria escolat , ja ? .
A d´ altres persones que possiblement semblin més fortes també els virus acaben atacant-los de diferent manera , a mi mateix em van començant atacant las cagaleras de la muerte abans que el Joan , ho vaig acabar superant amb el mateix que li han acabat donant amb ell , en sobres per això al pobre Joan , el Lacteol acaba fent miracles , però aquest dijous  quan vaig fer la sessió de natació que em tocava , ja em vaig començar a notar dèbil i amb un mal de cap i ossos brutal , vaig acabar fent els 3500 mts que tocaven més deu minuts de sauna freda , però avui dilluns encara cueja aquest grip i l´ acumulació de gelocatils i coldines , amb dues panses de Troll al llavi superior , senyals de la malaltia .
Per  contra hi ha gent que els seus virus , germens i bacteris que polulen pel seu cos , no porten una càrrega de component passatger , més aviat i amb seguretat , fa que aquests germens , bacteris i virus , afectin al seu tarannà habitual , que acaben per conseqüència afectant a la nostra societat . Així mateix podem veure que la malaltissa ànsia de poder per part de Mariano Rajoy , fa que fatxendes com en Camps tornin a ser candidats a les eleccions generals , o com el mateix fatxenda del Camps pot arribar a prohibir veure TV3 al País Valencià . També podem veure com els virus de filiació espanyolista s´ associen a personatges com en Duran i Lleida , expressant en la seva carta setmanal del seu blog que no podem anomenar ni País Valencià , ni Països Catalans , per no ferir sensibilitats . I de rebot veure els seus cadells , com Le Subtil o els nous actors a escena com Yahya Babeli , fent pràctiques de conversa en català amb nouvinguts amb un rera fons més aviat dubtós .
Sí , els virus , bacteris i germens afecten a la gent de diferent forma , en alguns la cosa és passatgera i segueix el curs de la natura , en d´ altres el bacil no té vacuna ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada