dilluns, 7 de març del 2011

Caduc ideològicament

Com hem vist amb anterioritat i després de què els engranatges hagin tornat a estar untats i engreixats correctament , la maquinària propagandística convergent ja ha començat a funcionar . Encara que hagin estat vuit anys fora del govern , no estar a la pomada ha estat molt dolorós , i la teranyina muntada amb 23 anys de Pujolisme no podia caure en quatre dies de res de no remenar les cireres . I així mateix al nostre poble d´ Artés , les invitacions de casament s´ han repartit a tort i a dret , sense estalviar en format , de dia , de nit , amb nous actors a escena com Yahya Babeli , i fins i tot fent treballar a la brigada municipal per repartir-les . Gairebé per riure i no pensar que estem en un altre país , on les coses funcionen diferent , o potser hem de creure que les coses no han canviat tant ...
El millor del flyer de casament entre Le Subtil i Si si - Ya ya , no és el preu de la calçotada , és el convidat de sempre , aquell " espanyolito " disfressat de Catalanet , al que aquesta setmana li donaran quatre càrrecs més per què sembla que la feina no li diu res , el senyor Duran i Lleida , aquella rèmora que viu enganxada a la coalició i que es permet el luxe en la seva carta setmanal del seu blog fer pronunciaments com els de : " no ens podem referir a Països Catalans per no ferir sensibilitats " o " No podem dir País Valencià per no fer empipar als habitant de la comunitat " . 
Algú li hauria de recordar a l´ " espanyolito "  mentre engulli algun calçot que almenys en una vegada a l´ Estatut de la Comunitat Valenciana es refereix a País Valencià com a tal , i que quan parlem de Països Catalans , no parlem com si els voléssim conquerir , si no que els relacionen així per què hi ha alguna cosa que ens uneix , diga-li Valencià o Català , però la parla ens uneix . La rèmora no en va tenir prou en fer sonades afirmacions , si no que encara es va recordar de titllar les polítiques d´ ERC i SI al País Valencià de funestes per la tradició democràtica , obviant que els primers que van allargar la catifa blaveta i taronja va n ser ells prolongant-la cap al sud i cap a les Illes , no us sona Unió Mallorquina i la Munar ... ? .
Bé , però el fet de què vingui l´ " espanyolito "  al nostre poble un altre vegada diu molt de la caducitat ideològica que professa la fàcil adulació . És molt fàcil de copsar i de com es guanyen els vots al dia a dia , en actuacions concretes , en festes , i la carrera ha començat encara que falti un mes fins a la Fira , i recordant que s´ ha de còrrer com sempre es corre per aquestes èpoques , l´ envelliment progressiu de la comparsa , fa que elvaltot ratlli moments i accions grotesques i políticament immorals .
Podem veure muntada una festa pels mateixos que recolliran els premis de les comparses , podem veure actuacions urbanístiques que ratllen l´ il·legalitat , podem veure que fins i tot la jardineria et cola un gol i no haver de veure el mateix barret i el mateix camió a tot arreu , però de la mateixa forma que gent amb menys recursos es manifesta i es rebel·la per injustícies generades per l´ enquistament generalitzat de la política en d´ altres països , aquí també l´ electorat es pot rebel·lar pel mateix , només cal recordar i senyalar . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada