dimecres, 16 de març del 2011

Jardineria Vs. jardineria

No sé per on començar , potser em repetiria un altre vegada i al final semblaria el James Belushi i l´ Andie Mc Dowell a El dia de la marmota , i per això us trameto a l´ enllaç : http://kicocasadevall.blogspot.com/2009/12/esparo-vs-ampans-vs-parcs-i-jardins.html . A partir d´ aquí m´ agradaria que féssiu una anàlisi acurada de la situació passada , la situació actual i la possible situació què ve . 
Ja sabeu que a mi m´ agrada senyalar amb el dit , és important per no oblidar i no tenir memòria selectiva , i per això que a dintre del món de les normes UNE , UE , ISO 9001 , ISO 9002 , i tota l´ acreditació necessària per a treballar per a entitats públiques que van des de l´ acreditació AA fins a la ZZ , m´ agradaria recordar que dintre de les propostes electorals municipals del passat  i dintre de les polítiques actuals per temperar l´ atur , les actituds es solapen i les solucions no treuen rendiment productiu des del meu punt de vista .
Si heu llegit l´ article de l´ enllaç , heu pogut comprovar que en funció del color polític , les iniciatives resultants , a part de ser més productives , tenen una transparència explícita . Avui en dia , tot i veure que que les ultimes polítiques per l´ ocupació emprades per l´ Estat i per la Generalitat per la plena ocupació , fent promocions de gent amb perfils determinats , piconen el treball d´ altre gent que entra en la licitació i en el tanteig de l´ oferta de treball públic . No vull donar a entendre que les promocions de treball en contracte de sis mesos en sis mesos que venen de  la Diputació  no són vàlids , però si que la feina a fer s´ ha d´ intentar re orientar cap a d´ altres feines més productives per al municipi .
La re ordenació de l´ entrada a Artés des de Sallent sempre ha estat un cavall de batalla entre els grups polítics que es presenten a les eleccions i la passiva actuació dels veïns fins que els hi toca el què els hi toca . Està clar que amb l´ època de bonança fins hi tot , i després de passar la carretera de Sallent a titularitat municipal , fins hi tot es va estar a punt de passar noves connexions en xarxa d´ aigua i electricitat per què algú ho necessitava , d´ aquí a netejar de cara al públic la façana abandonada per molt temps d´ oliveres , figueres , ametllers , trossos de paret que marquen la nostra història , això sí i també , aguantant merda dipositada per veïns insignes com lamerdaparanoles , no deixa cabuda a què sigui , aquesta feina , realitzada per gent que bé es podrien dedicar a d´ altres tasques . Si la discussió primera va ser els pilots de brossa retirada i no retirada anava en un lloc o un altre  , podem veure des de ja fa dues setmanes , en el cas de la carretera de Sallent , resta allà i restarà si és que les cabres d´ algú no vagin a rossegar els brots d´ olivera que queden o algú altre recull els troncs d´ olivera per a llenya , tot això seguint unes correctes normes d´ actuació , marcades per les normes que abans he esmentat i respectant que lamerdaparanoles pugui ser deixada , dipositada i contínuament llençada en el seu lloc pertinent . 
Si l´ actual ajuntament és capaç de fer segons quina actuació en límits dubtosos d´ actuació municipal , com és possible que un pobre contribuent pugui arribar mai a reclamar qualsevol tipus d´ indiferència administrativa corresponent ? .
La presa per tenir el poble endreçat a tota costa abans de la Fira i abans de les eleccions municipals posa molt en entredit segons quines actuacions , fins i tot aplastant les de Jardineria Rubí o Parcs i Jardins Catalunya , té collons la cosa ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada