dimecres, 30 de desembre del 2009

Esparó Vs. Ampans Vs. Parcs i Jardins Catalunya/Jardineria Rubí

Hi va haver un escrit al meu blog , aquest que vosaltres llegiu que deia . " No sé què m´ emprenya més " . Us en recordeu ? Bé us faré una mica de rentat ràpid d´ idees per què assimileu per què avui torno a carregar contra qui torno a carregar , en el seu moment qüestionava la veracitat , pluralitat i la claredat al blog del Sr. Roger Genescà relacionant-lo al final amb l´ empresa que gestiona actualment el manteniment de parcs i jardins a l´ Ajuntament d´ Artés .
L´ anterior consistori municipal va tenir errades com poden tenir tots els governs municipals elegits democràticament , a vegades aquestes errades poden acabar com a Tolox , com a Santa ke Mola de Gramonet , o poden continuar impunes i sense manifestació explícita de l´electocomprat a les urnes com a la majoria de municipis de la Península .
Si bé una de les coses que va fer bé l´ anterior consistori : donar informació constant de les decisions preses ; aquest consistori ni llegint-me les actes municipals obtenen credibilitat manifesta .
En el seu moment , el Govern de Candàliga i Mª Àngels Crusellas van triar una empresa ( AMPANS ) per efectuar el manteniment de la jardineria municipal per una raó sòlida abans que una empresa de renom com Jardineria Esparó ( la que cuida la gespa del Camp Nou ) . Aquesta raó era per alguns absurda però bàsica en el món del canvi climàtic , Ampans reciclava la brossa orgànica en pilots resultants per a compostador i l´ Esparó deixava aquesta brossa orgànica que deixés fer la seva vida en pilots acumulats en solars de la seva propietat . Aquesta simple decisió política comporta una reducció de la quantitat de CO2 enviada a l´ atmosfera .
M´ agradaria saber , m´ agradaria llegir , i m´ agradaria tenir l´ informació suficient per no dir que Parcs i Jardins Catalunya és una empresa vinculada al Roger Genescà , que Parcs i Jardins Catalunya no superen en plus de qualitat a Ampans en qüestió de gestió de residus orgànics , que Parcs i Jardins Catalunya i Jardineria Rubí són empreses vinculades i premiades a " dedillo " pel consistori municipal per efectuar les tasques de manteniment de jardineria del poble .
Definitivament , no sé què m´ emprenya més , veure constantment el rètol de la Picapedrera de : LIQUIDACIÓ PER TANCAMENT . O veure constantment el barret de cowboy del treballador de Jardineria Rubí a tot arreu , al Parque, al carrer Catalunya , a les piscines , al Passeig Diagonal ( Sí els arbres els han plantat ells ! ) , al poble vell , al camp de futbol , Ai no ! si la gespa és artificial ! No sé què m´ emprenya més , veure el Sí Sí Ya Ya apurant per jubilar-se o veure el company del cowboy de Parcs i Jardins Catalunya : en la cama , en el coche , en la ducha , en el garage , en la azotea , en mi casa , en tu alma .
Si algú mai m´ ha de tallar la gespa , que tingui raons per fer-ho , heu vist el cortacésped ? .

2 comentaris:

  1. Se puede decir mas alto pero no mas claro!
    Y eso son las "cosas" que se aprecian a simple vista.
    Temas como el cambio en la telefonía del ayuntamiento, del cambio de proveedor del material fungible, del enchufismo y amiguismo constante (ahora tendremos "cap de policia" amiguete del amiguete del amiguete..., de la residencia,.....APESTA A LA MAFIA CONVERGENTE DE SIEMPRE!!
    Y mientras tanto, el señor alcalde , continua riendose de todos nosotros!
    Por cierto, ¿nadie, que tenga un poco de verguenza, piensa dimitir por el escándalo del sobrecoste del paseo?
    Salud y buen 2010, lo necesitaremos!!

    ResponElimina
  2. Por lo visto aquí en este pueblo mientras vayas a los sitios adequados dónde se mueve lo que acabas de decir , el amiguismo , clientelismo i caciquismo practicado por CiU por los tiempos de los tiempos , ya entras en el círculo perfecto y los demás ciudadanos no importan , ellos no lo dicen en voz alta pero si eres pata negra , mejor ....

    ResponElimina