dilluns, 21 de desembre del 2009

Artés continua semblant-se a Madrid

Quan en una tertúlia periodística veus un periodista del Grup Vocento , un altre del Grup Intereconomia , un altre del Grup Prisa i un periodista independent , els qual tots diuen el mateix , això significa que les coses continuen fallant . Sí , i per sorpresa meva , Pilar García de la Granja , Victoria Lafora , Juan Carlos Viloria i Arturo González estaven d´ acord , la gestió del consistori municipal i el de la comunitat autònoma a Madrid avui ha estat deplorable per culpa de la gran nevada . Avui i per més inri , Artés s´ ha trobat igual que Madrid , mentre treia amb la pala plana la neu de la terrassa del dúplex , he vist que passava un camió lleva neus , eren les dues del migdia . La meva sorpresa ha estat quan a la tarda quan he plegat de la feina he pogut comprovar que l´ única artèria neta de neu del poble era per on havia passat el camió lleva neus en direcció a Avinyó . Tots els carrers adjacents o a prop del nucli central del poble continuen estan amb una fina cap de neu , més o menys perillosa per al conductor , i ja no parlem de les voreres , si us plau , gent gran que no importeu a ningú , no sortiu de casa demà . Tot i que Tv3 porta 25 anys , 25 anys efectuant cagades amb el temps , aquest principi de setmana i de començament d´ estació sembla que l´ ha encertat , el què no ha estat tant encertat ha estat un altre vegada l´ actuació del nostre consistori i de la flamant brigada municipal .

2 comentaris:

  1. Com quasi sempre, tens tota la raó. El tema de la neu és una vergonya. Avuí dimarts la brigada anava escampant sal com quan els reis d'orient llencen carmelos, això si, rocafort i poca cosa més.
    Mentres tant, els artesencs continuen enganyats...perque així ho han decidit!

    ResponElimina
  2. Aquests dies enrera vaig estar treballant a Monistrol de Calders i el dia després de la nevada estava més bé Monistrol amb només 2 persones a la brigada que Artés ....

    ResponElimina