diumenge, 6 de desembre del 2009

Depende

No sé si és una mania , però normalment m´ agrada absorbir la màxima quantitat d´ informació possible . I així m´ agrada fer-ho per llavors contrastar i arribar a opinar , si es pot , amb els meus amics o aquí mateix al blog . Em resulta molt graciós com segons quins diaris o quins periodistes es manifesten d´ una manera o un altre en funció de : un , l´ edició digital o la premsa escrita , o dos , el mitja de comunicació per on parles , no és el mateix parlar al 59" edició TVE Catalunya o 59" TVE per tot l´ estat , no és el mateix parlar a intereconomiaTV o parlar a las mañanas de Cuatro de Concha Garcia Campoy .
En referència això avui he llegit al diari As de premsa escrita un article de L´ Espanyol escrit per Tomàs Guasch que portava el titular : Cuidado que viene Henrique ! . Quina fina ironia no ? . O després el dedicat al Barça : Messi aguanta al Barça .
El més curiós és que a l´ edició digital ni mu de sengles articles , així se m´ ha ocorregut pensar si realment Alfredo Relaño té la mateixa quantitat de neurones quan manté la reunió amb els redactors d´ una edició i una altre , segurament en Punset en faria un bon programa ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada