dimarts, 15 de març del 2011

Territori Unió

El diumenge mentre anàvem caminant al migdia cap a fer el vermut em va sobtar la marabunta humana i la quantitat de cotxes aparcats que hi havia a la Caseta . Instintivament i al cap de mil·lèsimes  de segon vaig recordar que s´ hi celebrava l´ acte de presentació de Le Subtil  i Espanyolitu  http://www.elsetmanari.cat/noticies/detail.php?id=3512 . Aquí mateix ja havia parlat amb anterioritat de l´ invitació de casament més que l´ acomiadament de Si si -Ya ya .
Si , havia parlat amb anterioritat de l´ acte , com de l´ envelliment ideològic del poble d´ Artés en sí  . El fet de parlar d´ aquesta forma es basa en la materialització dels actes , comportaments , i decisions preses per nosaltres mateixos . De fet i sense menysprear la capacitat de decisió humana , és comprensible que a la vinya del senyor hi hagi d´ haver-hi de tot , d´ aquí fins a crear una societat totalment enquistada i dominada pels mateixos poders fàctics de sempre , queda en l´ entredit . Jo no faré com en Joan Tardà , però algú ho havia de dir  , i s´ ha pogut comprovar durant els passats i pretèrits , que per estar en la pomada has d´ estar en connivència amb el poder econòmic , la societat Artesenca amb el simple fet de canviar-se de color de camisa ,  no ha evolucionat ideològicament , per conseqüència ni mentalment , i sempre s´ ha alienat amb l´ instint primari humà que ens dóna l´ estabilitat laboral , l´ econòmica i la  sentimental . 
Les paraules de Le Subtil al Patufet , em recorden molt al què la gent vol escoltar en el moment què les vol escoltar , i tot seguit , i com si no les de L´ Espanyolitu , fan recordar el populisme més recalcitrant del PP , de fet al partit d´ en Duran , ell mateix i el PP només els diferencia la quantitat de barres vermelles i grogues de les banderes que alcen , en tot lo altre són exactament igual .  A vegades aquestes paraules ,  fins i tot tothom i jo se les creuria , però tirant la vista enrera podem veure que la dreta mai ha defensat , si mirem la política actual del govern , plena de retallades a tort i a dret , tampoc defen , i mirant cap a l´ horitzó amb l´ experiència , ni defendrà  les polítiques socials i d´ atenció a les persones .
La maquinària de CiU és fortísima , una vegada més es va poder veure ahir també a la Torre Bosquet , amb la presentació d´ en Valentí Junyent , però encara és més forta la rèmora que porta la coalició , Unió és un partit arcaic , recalcitrant , caspós i de fort component manipulador comparat amb l´1 és a 5 del seu soci .
Artés s´ ha quedat ancorat  en el arcaic , recalcitrant , caspós i manipulador tarannà dels seus habitants , així ho demostren els fets , i no us estripeu les vestidures , els resultats ho demostren . Sereu capaços de canviar-los ? . 
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada