dimecres, 22 de febrer del 2012

Intercanvis

El portaveu del PP andalús , Javier Arenas , es va omplir la boca al passat congrés del seu partit dient que en només dos mesos havien canviat moltes coses , en directe i a les dotze del migdia del diumenge , mentre les cadenes de ràdio feien sonar durant el seu discurs , no va deixar ningú descontent , per part seva i per part dels demés , en Javier Arenas tenia molta raó , dintre de la seva recargolada retòrica apocalíptica culpant de tots els mals a l´ anterior govern , es va anar deixant pel camí , a part de forats del cinturó gràcies a les blasfèmies dretanes més aberrants les veritats com punys que ningú esmenta . L´ estratègia del PP no inclou la veritat absoluta si no la present i més immediata , si t´ hem d´ introduir 20 centímetres de material cilíndric rígid pel recte t´ho farem ara , ara ho hem decidit , no tens dret ni a pensar t´ ho  . Mentir no et menteixen però la conseqüència final t´ acaba atropellant , encara que les mentides piadoses de no pujar imposts va quedar clara al dia següent de pujar al poder , introduint-te una altre vegada 20 centímetres més de material rígid cilíndric pel colon  .
Sí , en aquests dos mesos passats han canviat moltes coses , i d´ altres continuen fallant com abans , hem passat de creure en un Barça invencible a veure bruixes a tot arreu i creure que tot el futur passa per la renovació del tècnic , si no és així el món s´ acaba i les discussions que tenim pels 22 milionaris que estan al camp  no tindran el seu sentit  , mentre veiem l´ etern rival que ens avantatja a la lliga la reforma laboral avança sense mirar si algú ha tingut alguna reacció al carrer i a sobre es ben acollida i recolzada pels companys de col·legi de sempre , CiU sempre va de bracet amb la millor model , però quan aquesta s´ atreveix a dir que mana a Catalunya li surt la vena nacionalista , l´ altre ....
Els canvis es noten , i tant que sí , sobretot si vols tornar a recordar com eren els anys del Frankitu , la policia torna a picar com abans , això si què és picar ! i no com els grisos .... a València es pot tornar a picar amb porra , tibar dels cabells , atropellar a la gent com mai per què protesten per les retallades , però què és això ? són l´ enemic s´ ha arribat a dit per part del delegat del govern . Tant se val que siguin menors , amb els seus pares , tant fa ...
El poder judicial , el què mai ha fet transició i que es vanagloria de sentències seguides i condemnatòries contra els seus mateixos jutges que busquen la veritat , està ple de vells i rancis membres de l´ opus dei  que perllonguen els seus mandats a cop de partit polític , Luciano Varela i demés escarabats deambulen per les corts de justícia fent tombar la balança afegint-hi palla de plom .
La crisi va per barris i per segons quins ni la senten a passar , tot i que la cultura se ´n ressent , les diferents corrents o institucions barallen la seva subsistència , ARCO , la fira madrilenya d´ art contemporani se les desitjava per tirar endavant amb noves imaginacions amb escultures com " always Franco " , el vell fantasma del passat tornava a presentar-se , amb dos mesos tot torna a canviar  , tot ! . http://www.elmundo.es/elmundo/2012/02/16/cultura/1329389727.html . 
D´ altra banda podem veure els treballadors del Liceu acabats d´ acceptar l´ ERE un dia després de l´ aprovació de la llei de reforma laboral .
Queda clar que d´ aquí fins al final de la lliga , la final de la Champions i la final de la Copa del rei , en tindrà a veure alguna cosa aquest govern , o l´ anterior ? . L´ intercanvi de les coses per part dels interessos de l´ elit dirigent  segueix el seu curs gràcies a la manipulació de la veritat  o agafarà el què la gent vol  que segueixi ? . És prou sensible la massa social per manifestar la seva reacció negativa als fets que estan passant ? .
Dubto molt de què la gent sigui solidària com van ser els nostres pares en el seu moment ...
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada