dissabte, 25 de febrer del 2012

La carretera

" Hablaré cada dia contigo , y no te olvidaré , pase lo que pase " .  Luego se levantó dio media vuelta y regresó a la carretera .
No sé si són els anys o què , però la veritat és que cada vegada em torno o més tendre o més visceral enfront de les situacions viscudes o plasmacions íntegres de coses que has llegit i que les acabes veient amb els teus propis ulls . En el seu moment us vaig parlar del plaer de llegir en Cormac McCarthy , http://kicocasadevall.blogspot.com/2009/09/el-plaer-de-llegir-cormac-mccarthy.html , avui a part de poder ratificar que és un plaer llegir ec Cormac McCarthy , també he pogut veure que portar una producció i una realització bona d´ un llibre  a la pantalla també és possible . De la mà dels canals de què disposes a través d´ imagenio , avui he pogut veure a TCM la pel·lícula de premiat escriptor nord americà . 
Indescriptiblement increïble , o ja no sóc gens cinèfil o la percepció de la lletra passada a la realitat ha estat gairebé exacta , http://www.blogdecine.com/otros/la-carretera-de-cormac-mccarthy-material-cinematograficoab-o-no , les emocions m´ han tornat a fer escriure sobre la novel·la per culpa de la pel·lícula , trobo que no cal que escrigui més i intenteu llegir i veure , veure i llegir ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada