dilluns, 13 de febrer del 2012

La nova llei de reforma laboral

possiblement vaig demostrar massa predisposició a acontentar-me amb el gest de De Guindos cap a les retallades als sous dels banquers i no vaig tenir una visió prou i molt més àmplia per veure el què realment venia a sobre , i reconèixer de ple que tornem a èpoques de la Revolució Industrial  , al final , i aplaudit com si no i no podia ser més , per l´espectre de CiU , el treballador , al final i després de llegir el desglossament ampli efectuat ahir per les tres pàgines del diari El País , queda a expenses de l´ empresari . Igual i amb els mateixos mitjans que com quan havia de venir l´ onada de fred siberià , els aparells de comunicació estatals i  autonòmics afins al govern , no s´ han cansat de llançar-nos puntadetes d´ informació manifestant que les mesures serien doloroses : " La medidas van a ser dolorosas " , " los recortes me van a costar una huelga " ,  la reforma laboral va a ser agresiva " . Res més simptomàtic que obrir el telenotícies migdia amb Agnès Marquès anunciant la fuita de gas de BCN i la mort dels ciclistes a Vallfogona de Balaguer , la reforma laboral era el tercer plat , acompanyat del beneplàcit de CiU i de les declaracions de l´ espanyolitu Duran i Lleida apostant pel dret de la regulació a la vaga . Un altre convidat a la festa com  Joan Rosell s´ ha afanyat a dir que ningú vol acomiadar , però amb aquesta reforma s´ ajudarà a fomentar més llocs de treball , podrem acomiadar un pobre home de 55 anys per la seva poca competitivitat per acabar llogar al seu fill a uns sous que sempre acontentin a l´ empresari .
Dintre de la rebaixa del sou per poca competitivitat o productivitat queda palès que si el treballador es nega a acceptar la retallada , l´ empresa el pot acomiadar pel desacord .
Amb tot això encara hem d´ aguantar als sindicats , copats de poder i alliberats gràcies a les subvencions de l´ estat , que ens recomanen no sortir al carrer encara per què només hem vist la cua del llop .
Mirant endavant i veient que el futur que ens vindrà cada vegada és més obscur m´ agradaria preguntar si aquesta reforma laboral seria aplicable a la classe dirigent per la seva poca ineficàcia en la competitivitat i productivitat d´ idees a l´ hora d´ establir bases sòlides per sortir d´ aquest espiral de males notícies per la gran massa social que es mostra desemparada i incompresa per l´ elit política .
Les imatges de Grècia i Portugal no queden tant lluny , i com algú deia avui , hi ha moviments que es contagien de seguida , d´ altre banda està clar que pels temps dels temps , des del segle XIV o abans , fins al dia d´ avui , quan al poble se li a tret l´ il·lusió , les ganes de viure i la soberania , ha lluitat i sortit al carrer per trencar qualsevol tipus de vici oligàrquic . Què farem nosaltres ?   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada