dijous, 5 de novembre del 2009

Ona FM

1 - ERNESTO : " Hola ! me llamo Ernesto y se hacer la gaviota , ARGGG !!!!! . Hola me llamo Ernesto y se hacer la gaviota doble , ARGGG !!!!, ARGGG !!!! " .
2 - COCO : " Hola soy Coco , le llamo del Bar Sorrento , devuélvame el Cubano polla gorda que contrato usted ayer y que ya ha sobrepasado su plazo ! " , " Cómo que devuelva el Cubano polla gorda ? pero que dice !!!!" " Si le llamo del Bar Sorrento , putas al momento , devuélvame mi Cubano polla gorda !! " .
3 - LEONARDO : Totes les trucades són a hores intempestives 3 , 4 , 5 0 6 de la matinada . " Leonardo le felicitaaaa !!!! Hola Maria le llamo para felicitarle por su cumpleaños ! " " Pero si yo no me llamo Maria y hoy no es mi cumpleaños ! " " Perdone pero aquí tengo una carta que dice que tengo que llamarle para felicitarle por su cumpleaños de parte de Antonio i Josefa !! " " Que yo no me llamo Maria !!! váyase usted a la mierda !!!! " Bueno mujer no se ponga así , le regalo un Hey ! " " Un Hey ? qué es eso ? " " HEY !!!! "
I així tot un seguit de personatges desfilen per aquest programa de ràdio : El fora de joc , a Ona FM de 7 del matí a 12 del migdia . Un programa on està permés tot , amb un sentit de l´ humor molt característic , personatges creats a través de la realitat , i la crítica més salvatge i descarnada que mai podríeu haver escoltat de la mà de Xavi Rodríguez i el seu equip . Al 104.4 de la fm podeu escoltar aquest programa que barreja humor , diversió i esports . Amb secció diàries i setmanals , com les cançons famoses a càrrec de Pocholo : on podreu escoltar el mític " Ginecólogo Rumano " , " Se me caen los pedos " o d´ altres hits més importants . El sexe a través d´ Aina Sardà , el temps per en Luismi ( o Jululi ) , les versions de les cançons més modernes en clau blaugrana per en Andreu Matraca , el cantant de los Búhos o la Fundació no hay manera , que van estar tocant aquí Artés dos anys per la Festa Major . La secció Por culpa del Merengue me volví Maricón on analitza el seguiment mediàtic de les cadenes de televisió general·listes del club Madridista comparant-lo amb el Barça . El debat esportiu per part de gent de penyes , de qualsevol club i de la gent per telèfon . La realitat del món d´ avui portat a les ones , per què el món que descriuen Xavi Rodríguez i el seu equip és així i no com el podem escoltar o veure en altres mitjans de comunicació , escolteu-lo , de debò !!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada