diumenge, 15 de novembre del 2009

Sisens incursió : sembla que això s´ acaba

La setmana passada us comentava que la cosa estava magre , aquesta us afirmo que encara pitjor . Si una cosa és segura , és que si no hi ha una mica d´ aigua i no fa vent , la temporada de bolet s´ acabat . Ni les fredoliqueres més grosses mai trobades del Clapers , han aguantat la temporada , a on ens vam dirigir aquest dissabte , la Carme i jo . El què m´ havia dit el Camilo Sànchez era veritat : " Kico , el Clapers està llaurat ! " . I sí , la veritat és que sembla que hi hagi passat un tractor amb l´ arada , també com sempre , i sempre gràcies a l´ aportació dels inútils de TV3 , hi havia molta merda , merda que vaig tornar a recollir , va molt bé segons quin tipus de merda et trobes per saber l´ edat de l´ imbècil que l´ ha deixat , aquesta setmana una llauna de Coca-cola amb data de caducitat del 2008 , una llauna de cervesa San Miquel amb data de caducitat del 2000 , una llauna de Coca-cola amb data de caducitat del 2006 , juntament amb una bossa de plàstic i paper d´ alumini a dojo , una cosa se´ n pot extreure: els imbècils que embruten el bosc bevent alcohol i intenten trobar alguna espècie miològica comestible són més vells .
Bé , l´ incursió als Clapers va ser de curta durada com els altres dissabtes als altres llocs , 2 hores i cap a Artés a buscar ràpid el Joan que l´ havíem deixat amb la iaia Maria , vam portar llenegues , rovellons molt tendres , els va trobar sobretot la Carme , de tot ells només un esclata sangs , fredolic , llengua de bou , bec de perdiu i dues orelles de gat que vaig trobar jo . Les llenegues les vam trobar a llenegueres que sabíem d´ altres anys , sanes , però més velles que " Kaskorro " , algunes amb el barret cap amunt i bastant sequetes , trobades a carena i a Solei . De llengua de bou , trobo que aquest any n´ hi ha molta , i el fredolic que vam trobar , poquet , però gairebé tot sa . Ahir a la nit vam fer un remenat de fredolics i rovellons amb pit de pollastre , i avui al migdia he fet spaghettis negres amb gambes i llenegues , us faig delir ? ....
No crec que després d´ ahir torni a buscar bolets , potser si que aniré al bosc , però a buscar bolets em sembla que s´ ha acabat per molt que em dolgui !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada