dijous, 8 de juliol del 2010

Dicotomia i axioma

Si normalment ja sóc rebec i tossut a l´ hora d´acceptar segons quines coses pel  fet de què són evidents i et donen la raó per si soles , si són axiomes és molt difícil caure en el despropòsit de la veritat simple , http://es.wikipedia.org/wiki/Axioma .
Si normalment ja sóc rebec i tossut a l´ hora d´ acceptar segons quines coses , quan una dicotomia es dissol i es confon o es reprodueix en una evidència , http://es.thefreedictionary.com/dicotomia , em pregunto en el per què de la perplexitat per demostrar coses per part de molts , al final acaben acceptant, com avui els partits polítics , que han acabat acceptant el seu ridícul per la disputa de l´encapçalament de la pancarta de la manifestació d´ aquest dissabte en contra de la sentència de l´ Estatut . Què algú dubtava del seu verdader ridícul ? , no ara , ja fa temps que tota la classe política dirigent , i els partits polítics amb representació pròpia  a tots els estaments , Estatal . Nacional i Municipal , fa temps que no donen la talla , i han perdut tota la credibilitat per part del ciutadà d´a peu . Però és que també , i tot i que s´ entesti Òmnium Cultural  en donar credibilitat a la seva pujada i recolzament , les entitats lligades a les classes dirigents o amb col·laboració expressa per part d´ aquestes , també queden greument desacreditades . Avui he escoltat un testimoni d´allò més directe i colpidor . Un demanava a l´ altre : " Aniràs a la manifestació el dissabte ? " , " No " , " I doncs , per què ? " , " Tinc coses molt més importants a fer com estar amb la meva filla i la meva família " .
Una vegada més demano amb aquest gripaus encorbatats i progres d últimbotosensecordardecamisa , ex dirigents corruptes que fins i tot es permeten el luxe d´ escriure llibres mentre estan a la presó i para frasegen a Pla o a Kafka qüestionant la justícia , a aquells ex dirigents de  Cambres Comarcals que acaben engrandint consells d´administració de caixes  fusionats  , i que van acompanyats dels mateixos que per cups de poder estan col·locats a la mateixa cadira , que s´ abstinguin de representar-me . 
Que no llencin cap més frase absurda defenent el què no acaben fent mai , si us plau .

D´ axiomes i dicotomies : 
He pogut veure com es treia aigua a cop d´escombra a la cruïlla del Passeig Diagonal amb la Gestoria del Jordi Clotet  , però no s´ havia fet el nou Passeig Diagonal per engolir tota l´ aigua que no podia engolir la vella claveguera ? .
He pogut veure una i una altre vegada el camió de Litusa , vagant a les seva forma per tot el Passeig i demés carrers , manifestant la seva manifesta opulència de que : " aquí qui desembossa les canonades sóc Jo ".
He pogut comprovar que  fins a la quarta vegada no ets atès  per la guàrdia urbana un dia de futbol , tot per manifestar que és necessari recollir material del mobiliari públic que ha quedat danyat a la cruïlla de La Caixa Penedès .
Encara no : " He visto las calles arder otra vez "  . Tot i que el dia de Sant Joan poc va faltar .
Quina és la dicotomia entre marcar un gol com al Bernabeu amb el 2 a 6 i sentir-te identificat amb la selecció.
Algú proper que cada dia baixa a BCN em comenta que les banderes espanyoles als balcons comencen de Monistrol  de Montserrat cap endavant , avui he sentit per Ona FM que a Navarcles i a St. Joan de Vilatorrada la gent va sortir amb banderes , i què ? quina diferència hi ha entre el nacionalisme Espanyol i el nacionalisme Català ? .
A vegades veig gent tararejant La Polla Records i ric molt , molt , molt .   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada