dimecres, 14 de juliol del 2010

Lecturas o Lectures ?


Dintre de l´ abominable i inexpugnable absorció de l´onada de calor en la què un es veu i es mou i a la què no pot renunciar degut a la seva feina , et queden poques esperances de termo regular la teva temperatura corporal i tens poques opcions de pensaren la maleïda cançó de Mecano : " Hawai , Bombay , es un paraiso ....  . Al final pots tararejar la versió del grup de Terrassa ,  Electroputos , i aprofitar les dues horetes que tens al migdia i anar-te a refrescar una mica a la piscina municipal . Això sense apartar , si és que no pots i mentalment ets capaç d´ asimilar tota font d´ informació ,  una mega manifestació ofuscada i silenciada per part de l´ aparell mediàtic cavernós i una victòria d´ aquella selecció que t´ hi acostes i t´ acabes allunyant per tot allò que l´ envolta . Si has estat capaç  de superar tot això , sense cap tipus de gastroenteritis , i tampoc t´has hagut d´aplicar cap lavativa per superar l´ indigestió que tot això suposa , amb l´ afegit corresponent d´ aquesta calor soporosa , ja et pots inscriure a la 44ª Travessia Illes Medes - L´ Estartit , http://www.cnestartit.es/ , que es celebrarà aquest 25 de Juliol . 
I és que per no caure en l´ avorriment del debat de la nació ( quina ? ) al qual ens hem vist immersos avui , i que tindrà els darrers cops de fuet demà , val més inscriure´s i nedar en un paratge mític , Parc Natural Marí , i al qual no s´ hi pot accedir amb normal facilitat  . 
Per això i recomanant-vos que a part de veure les etapes del Tour , encara que no hi entengueu res de ciclisme , val més que us afanyeu i aprofiteu les oportunitats que brinda l´ estiu i la Costa Brava ....

1 comentari:

  1. Cal dir que la travessia consta de 1500 mts , està limitada aquest any a 500 nedadors i que vas de mar cap a terra , o sigui , des de l´ embarcador de Les Illes Medes fins a la Platja de La Caleta , que a la fotografia aèrea queda a l´ esquerra del primer espigó .

    ResponElimina