dilluns, 5 de juliol del 2010

Sensacions

Què fas quan en una setmana , a part de l´entrenament que has de fer , amb 3 hores de carrera i diferents entrenaments + el de les maleïdes sèries el dilluns , amb 130 Km de bici el cap de setmana , però entre setmana també has hagut de fer-ne 60 , ah ! i no t´oblidis que després dels 130 de bici et toquen 15' de carrera suau ? . Bé el consol d´aquesta setmana passada són els 3000 mts. de natació , tot això bé acompanyat d´ una prova d´ esforç a realitzar el dimarts passat , sí , sí , em vaig acollonir tant quan vaig llegir al  " Patufet " que al Triatló de Gavà d´ aquest any va morir un noi de Gironella , en Quin Raich , http://www.regio7.cat/esports/2010/05/25/gironella-acomiada-aquesta-tarda-triatleta-quim-raich/85992.html , que  vaig començar a trucar a metges i més metges . El dimarts la prova d´ esforç amb la doctora Carme Comellas , el dijous una ecografia al cor amb el cardiòleg Garcia Boldú a l´ Hospital General . Tot això acompanyat amb la resolució de la sentència per part del TC sobre l´Estatut ,  les ganes d´anar a treballar amb la calor que cau , i sabent que a l´ hort entre el boig del meu cunyat i jo hem plantat gairebé 400 tomaqueres ..... A part has d´ escriure al blog per tenir entretinguda a la parròquia i a tu mateix i no oblidar-te de fer la poca feina familiar que fas , sí , aquestes coses com intentar cuidar al teu fill , no fer enfadar a la teva dona , cosa molt difícil d´ aconseguir , i no anar al bar a veure els teus viciosos amics per parlar de futbol i més coses .
Què et sembla ? , és possible portar-ho tot cap endavant . Fins al moment ho faig i ho he fet , en prou o poca mesura intento fer totes les coses com si fos l´ última cosa que fes en aquesta vida . I per això el temps és molt important , fins i tot per perdre´l amb coses que d´ altres persones consideren important .
He escoltat , m´ han explicat , t´ aconsellen , de que hi ha prioritats , i realment veient la mesura per acotar per part  de gent que hauria de demostrar molta més serenitat , es millor com he dit abans no perdre el temps en coses que ells mateixos acabaran per enfonsar .
Preferiré en una setmana patir com un animal fent sèries , pedalejant i corrents , escoltar el què no vols escoltar per part de la gent que més t´ estima , escoltar el què sempre vols escoltar per part dels què no et coneixen tant , i lligar tomaqueres un dissabte a la tarda sota l´ inexorable sol , abans d´ anar a una manifestació aquest dissabte a la tarda , que els mateixos que aniran davant de la pancarta han estat els primers que ens han traït .
Ahir a la tarda li deia amb el Cubí , tinc ganes d´ anar a la manifestació , però què poso a la meva pancarta particular ? . 
Fins als ous de tots vosaltres !!!!!!

1 comentari:

  1. Com tu molt bé dius, hi ha prioritats a la vida. Per mi, una d'elles és NO ASSISTIR a la mani de dissabte.
    Ens utilitzen quan volen i com volen. La caguen constantment, menteixen, roben, estafen, pacten amb qui sigui, especulen,....I ARA TINC D'ANAR JO A DONAR LA CARA PER ELLS?
    ..."Ah...mireu que ens han fet...això no pot ser...tenim dret a decidir...fatxes de merda!!...""
    ARA SI QUE ENS NECESSITEN????
    D'aquí uns mesos tornarem a tenir a Catalunya els del "peix al coba"..si si els de les comissions al 4%...i llavors que? Dame carreteras,autopistas, DAME ALGO!!...ningú se'n recordarà de l'estatut ni de la mani ni de rés....els haurem fet el joc i tornaràn a oblidar-nos!!

    ResponElimina