dimarts, 29 de juny del 2010

TC

Avui en moltes tertúlies i molts editorial hem pogut veure per fi qui és qui i també el què és la boca del llop . Fins a l´ editorial del monarquisme declarat del Grup Godó a la Vanguardia declarant pel seu director que la retallada de L´ Estatut no era un " hachazo " , fins a les tertúlies de Cuatro amb La Mañana de Concha García Campoy , aquella periodista que està més operada que la Cher , per boca d´Antonio Villoria que  és el què volem ara ? I defenent a un tribunal Constitucional de caràcter fictici , obsolet ,  un òrgan independent no existent en cap més país del món que a part de la data de caducitat dels seus membres , per no ser mai rellevats a la seva hora , tindrà data de caducitat , i ara més que mai , si aquests als què va anomenar el diputat tan carismàtic del PP Martínez Pujalte : " Me gustan estos de CiU se amoldan a todo , son de goma "  , entren a dintre de la forquilla , primer del pròxim govern de la Generalitat i després del Govern estatal .
És curiós , però la mateixa plataforma que va manifestar la defensa de L´ Estatut en el seu moment , fins ara no ha fet cap tipus de declaració . Tan sols hem sentit la d´aquell personatge , president del meu país , però més semblant a un potxinela ,  que encara no ha après  a modular la veu , i que m´ ha sobtat el seu tot de confrontament , això sí , amb matisos .
Una vegada més , m´ agradarà veure la mobilització popular per plantar cara a L´ Espanyolisme més ranci i caspós , i palpar que tindré raó jo d´ avant mà , mou més unes eleccions del Barça que la defensa integrals dels drets adquirits de naixement .
http://www.youtube.com/watch?v=hK7zaIt-7w4

A veure si és veritat i algú , per alguna causa justa , és capaç de sortir al carrer . Fins ara hem vist que les retallades socials , si no ens afecten doncs què hi farem ? . Quina societat tant solidària ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada