divendres, 18 de juny del 2010

Los amigos de mis amigos son mis amigos

Fa poc vaig sentir a un qualsevol , i em refereixo a qualsevol com a mi mateix ,  que no hi ha res més re vitalitzant i energètic que prendet  un Prenafeta quan t´ acabes de llevar , avui no sé si me l´ he pres o si el que ho va dir en aquell moment es referia a aquests moments de trasbals  metabòlic que t´ acaben d´ aposentar o de fer-te  esputar directament . I és que la fotografia del diari i l´ article en  de El País de l´ edició en paper és prou eloqüent i ja no sabia que fer quan em prenia em meu cafè amb llet abans d´ anar a treballar  , l´ edició digital és més pausada i tot i tenir grans dosis de documentació periodística per mi no acabada de ser tan electro estimuladora  com la de paper . El País .
Per no dir un altre vegada que estic permanenment emprenyat i transcriure literalment l´ article del diari en sí , us comentaré , que aquests dos saquejadors , em refereixo a Fèlix Millet i a Jordi Montull , ah ? , que encara no sabíeu a qui em referia ? Quina gran errada , petita comparada amb aquesta parella de galifardeus que han practicat la connivència amb tots els poders , econòmic , polític i cultural , tal com demostren les transcripcions del jutge en l´ auto de processament i que revela aquesta acusació de tràfic d´ influències que es basa en la pressió que van exercir sobre càrrecs polítics com Carles Martí ( PSC ) i en el seu moment primer tinent d´ alcalde de l´ ajunta fems de Barcelona o Xavier Tries ( també voleu que us posi les sigles del partit ? ) .
Què us emprenya més que a mi , que l´ advocat de Millet , aquell perfecte baró que ha pres més el sol que Quique Guasch i que es va permetre el luxe de declarar en la televisió que paga el contribuent , de dir que el seu defensat tornaria tots el diners en el seu moment , o que el pobre Millet i la rèmora de Montull no hagin estat il·lustres hostes de la presó aquest passat dijous a la nit pel saqueig confés del Palau , fins a 35,6 milions d´ € , si no per que un altre jutjat va prendre la mesura cautelar d´ ingrés a presó per l´ operació d´ edificar un hotel , al costat del Palau ( com si no !!! ) , com a possible acció lesiva per a l´ erari públic de fins a 5,6 milions d´ € .
Pau Molins , aquest il·lustre advocat al qual m´ he referit pel la seva confessa relació amb els raigs ultra violeta ,  s´ hauria de fer la pregunta de si val la pena tenir un fetge com el què té per defendre a tal insignes amics  , amics en el seu moment també del Mestre Yoda , que acaba de complir 80 anys , o del mateix FCB , en el qual figurava en la mateixa fundació .
La defensa , o sigui , aquest advocat tant guapo ha arribat a dir que a Millet se li posava al telèfon  " els càrrecs més alts " . Aquest oasi català que aquesta mateixa societat s´ ha omplert la boca per reivindicar com a acte de convivència , està podrit per a tot arreu , el bufet d´ arquitectes Tusquets , el regidor d´ urbanisme Garcia Bragado , el mateix ex - sots tinent d´ alcalde , Carles Martí , Manuel Valderrama de l´ empresa Olivia Hotels , el Conseller Antoni Castells  , tothom , fins i tot l´ Isabel que ve a netejar a casa de la meva mare  cada dimecres , han obtingut favors confessos d´ Alí Babà .
De totes formes , no cal que ens emprenyem tant , una ameba , aquest cos uni cel·lular que es mou menys que una tauleta de nit hauria estat més enèrgic amb una manifestació adversa cap a la malversació de cabals públics que nosaltres , que mentrestant l´ únic que se ´ns va ocórrer com a acte de reivindicació va ser fer sortir a la canalla un divendres al vespre al pati del Palau a cantar . Veient la sortida massiva de la gent a la convocatòria de vaga del funcionariat tampoc m´ estranya . Quin oasi noi , quin oasi ......!!!!!

1 comentari:

  1. Tranquil Jordi tranquil....
    A Artés tenim la "sort" que a nivell local a ningú, de moment, se li ha ocorregut remenar la porqueria que des de fa un temps s'ensuma. Concessions sospitoses, residències, caciquismes,....que podria sortir de tot això que fa certa ferum?
    De moment no hi ha res, però i si.....

    ResponElimina