dilluns, 28 de juny del 2010

Paisatge després de la tempestat

El mateix dia 24 , el dia de Sant Joan ja vaig publicar aquest mateix missatge en aquest blog , la veritat és que no sé si per casualitat o gràcies a la meva acurada relació entre funcions activades i desactivades i actualitzacions , el missatge es va esborrar ( ? ) o va desaparèixer de la pàgina web ( ? ) . 
Bé , el missatge en qüestió ve relacionat per les conseqüències i el desenllaç sempre de l´endemà revetlla . Sí durant la revetlla , diem coses que no diríem , fem coses que no faríem i sentim coses que mai hem escoltat , o d´altre forma diem coses que ja hem dit , fem coses que ja hem fet i sentim coses que ja hem sentit , hem de tenir coll avall , que l´endemà mateix tot allò que ha passat durant la nit forma per bé o per mal part de la revetlla .
Aquest any l´ endemà ha tingut un desenllaç agredolç , potser per culpa de la mala administració de rauxa que a vegades ens fa disparar l´ adrenalina i les feromones , les investigacions pertinents demostraran que va passar a Castelldefels i en quina mesura la negligència dels vianants va provocar el fatídic desenllaç .
Aquí a Artés , i mai volent comparar la malaurada pèrdua de vides humanes , sí que hauríem de fer també una anàlisi del paisatge després de la batalla veient com van quedar els carrers i què va passar segons a quins llocs amb el mobiliari urbà . Està clar que una cosa és per on passa el correfoc i l´ altre per on passen els magnífics destralers i brètols que poden cremar containers a la cantonada Carrer Lleida amb Claudi Sala , davant de la Residència d´ avis del Carrer Hospital , intentar si més no també tirar un container cap a la Carretera de Sallent , o obrir a pets de trenca totxos la porta de l´ escola Vedruna , carregant-se el motor i quadre de maniobra de la porta corredora per continuar tirant trenca totxos al mig de la pista de bàsquet .
La veritat és que tots hem fet bestieses i entremeliadures , però la nit de la revetlla vaig veure tanta maldat acumulada dintre de la racionalitat de segons quins personatges , que ara mateix em pregunto i em demano si el nostre fill Joan tindrà la capacitat per saber diferenciar quina és la línia que separa un abisme de l´ altre .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada