dimecres, 22 de desembre del 2010

Danys col·laterals

Ahir els diputats espanyols van treballar fins a altes hores com mai ho havien fet , encara eren les deu de la nit i estaven a l´ hemicicle , s´ havia d´ aprovar la lei Sinde , http://www.elpais.com/articulo/cultura/Pacto/in/extremis/ley/Sinde/elpepicul/20101220elpepicul_1/Tes .
No sé si ho heu pogut comprovar , però hi ha fotografies i enllaços d´ aquest blog que desapareixen o no funcionen , aquesta és una de les conseqüències directes d´ aquesta llei , que in extremis no es va aprovar , i que possiblement comporta la primera guerra cibernètica mundial , que anonymous , http://press.pandasecurity.com/news/the-anonymous-cyber-activist-group-responsible-for-the-attack-on-spain%E2%80%99s-sgae-and-other-copyright-societies-launches-further-attacks-in-defense-of-wikileaks-founder/ , ja va començar amb la detenció de Julian Assange de Wikileaks .
Avui ja hem vist una vegada més , després de la reacció dels nois de goma , ahir a la nit negociant l´ aprovació de la llei , que els cables de wikileaks mostren una vegada més com l´ SGAE , practica unes mesures agressives i com el ministeri de cultura va actuar amb connivència en el seu moment per tancar set pàgines web de descàrrega .
Internet va néixer lliure , i la cultura ha de ser lliure i popular , que arribi a tothom per crear un món millor i més plural , la xarxa , encara que amb peròs i contres  , sobreviurà al control de Big Brother   , i temps al temps però ja veureu qui guanyarà la guerra cibernètica , us recordeu de V de Vendetta ? .....  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada