dimarts, 14 de desembre del 2010

Enrique Morente

Aquest matí  escoltava que el cantant Enrique Morente ens deixava degut a una possible negligència mèdica deguda a una operació de llaga d´ estómac practicada a la clínica de La Luz de Madrid . Voleu saber realment qui era ? Per què si jo us dic que va ser un avançat al seu temps potser i segurament no em creureu . Avui el programa de RN3 Siglo XXI amb Tomas Fernando Flores al capdavant deia que el cantant desaparegut sempre escoltava el programa amb un bloc de notes per escoltar el més radical del món d´ avui en dia i aprendre una mica més . 
Si voleu saber realment qui era només fa falta que escolteu el 48' del concert amb Sonic Youth al Green Space el 2005 , http://www.rtve.es/mediateca/audios/20101210/enrique-morente-sonic-youth-se-encuentran-greenspace-2005/960265.shtml .
 " No hace falta decir nada más " 

1 comentari:

  1. Company Satan, crec que mai com ara estaré tant d'acord amb tu. El 2010 s'ha emportat a dos de les figures més grans de la cultura mundial Morente i Saramago. Els dos han deixat el seu llegat artístic tant en llibres com en cd's, però tenim la gran sort que l'Enrique ens ha deixat la seva filla Estrella.Impressionant la força que va mostra aquesta al seu enterro només de pensar-hi torno a plorar

    ResponElimina