dimecres, 8 de desembre del 2010

Restaurant El Raval

Quin pont tant curt !!! No acabo de tastar-lo plenament i ja s´ acaba . Realment podríem començar parlant de moltes coses , del viatge a Pamplona del Barça , de la triple corona dels jugadors del Barça nomenats a la pilota d´ or , de què tres dies després de les eleccions http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2010/11/felip_puig_veu_ara_inviable__el_concert_economic_19280.php , Felip Puig ja ha dit que el concert econòmic ja no és possible , de Wikileaks i la detenció de Julian Assange http://213.251.145.96/ , de les crítiques que he rebut per fer un article banal comparant dues victòries diferentment oposades , però el què importa realment en la vida són els plaers profans , i el pont va començar amb un d´ aquests plaers .
El restaurant El Raval ha estat re inaugurat i obert un altre vegada per el germà del Marc Santmartí i l´ antic cuiner de la Xicra . El divendres a la nit , un cop col·locat el Joan amb la iaia , i amb la dubtosa excusa de celebrar el meu sant , molts ja sabeu que jo no el celebro mai , ara si esteu disposats a fer-me algun regal serà acceptat de bon grat , vam anar a sopar a dit restaurant .
La sorpresa va ser bona , l´ ambient també , vam arribar a les deu de la nit però i les primeres taules , la del Tata i el Pep Pladevall més la nostra aviat va ser acompanyada per molta més gent . El saló on es sopa , suposo que també deu haver la possibilitat de fer un mos al costat de la barra i així  ho vaig poder comprovar quan sortíem , ha canviat de tonalitats cromàtiques i el fa molt acollidor , i així vam començar a provar les delícies del menú que vam triar . De moment el restaurant presenta tres tipus de menú , el de 20 € a base d´ embotits i graellada de carn , el de 26 € a base d´ entrants sorpresa i 6 plats a escollir , i el  menú estrella  de 32 € . Més endavant hi haurà la possibilitat de triar a la carta , però es veu que l´ idea dels menús ha tingut tant bona acollida que de moment funcionarà així . Nosaltres vam triar el menú de 26 € , i els entrants estaven formats per un assortit de pates , un altre de formatges , calamarsets a la planxa , dos bols de fideus xinesos amb botifarra negra i cansalada virada i una llesqueta de pa amb tomàquet amb pernil salat , tot això presentat amb safates petites i servit escalonat en funció de la gula representada . Després dels plats a escollir vam triar un llom de bacallà gratinat amb all i oli , i melós de vedella . Finalment de postres vam demanar un coulant , que no era de xocolata i no vaig saber esbrinar de què era , però que al plat no va quedar . Tot això va estar regat amb un Terrer de la Creu rosat que incloïa el menú , i vam deixar de banda els cafès per fer-los a un altre lloc .
Sí , la decisió de triar el Raval va estar encertada , us la recomano , i de fet envejaria algun dia que en aquest aspecte Artés fos com Monistrol de Calders , potser hi ha la mateixa o més quantitat de restaurants , i potser tenim gent que cuina igual o millor que allà , però som reconeguts gastronòmicament com els coneixen a ells ? Tant de bo sigui així i no cal que ho repeteixi però cal recorda-ho que a la taula i al llit , al primer crit !!!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada