dilluns, 13 de desembre del 2010

No aprendre

És molt significatiu llegir un pseudo diari al qual les últimes entrevistes estrella han estat de tres alcaldes que deixen la seva cadira calenta després d´ un llarg temps de mandat . Llavors ja no m´ estranya veure la capçalera de La Gaceta o saber que aquest pseudo diari comarcal escriu i pregunta a dictat en funció de la seva línia editorial , si és que en té alguna ... Una altre cosa que sobta és que aquestes entrevistes estrella afalaguen aquests tres estrellats ignorant les grans xacres i el seu rastre penosament inovidable que deixen . Josep Montràs , alcalde de Moià  , que deixa darrera seu un forat de 3 milions d´ euros , l´ ajuntament auditat i endeutat un 176 % , http://www.el9nou.cat/noticies_o_0/14444/josep_montras_optara_governar_moia_despres_28_anys , Jordi Moltó també renúncia a l´ alcaldia , i a part de deixar la seva peculiar ferum a poca higiene i l´ halitosi etílica sempre comuna i detectable a distància , aboga per un fill pròdig al què en el seu moment va apartar de la seva llista per competència directa i adoptant actituds homòfobes cap a ell per al final demanar-li que tornés a acompanyar-lo en l´ última candidatura municipal . El Sí Sí Ya Ya , ja sabem de què peca , en definitiva , a part de dir a tothom el què el seu mot aporta , i com a tot bon convergent , la doble moral  de CiU el traeix , com va dir Àlvarez Cascos en el seu moment : " me gustan estos de Convergència , parecen de goma , se amoldan a todo "  , i així Felip Puig al cap de tres dies de guanyar les eleccions  dir que el concert  no és possible , el de Cal Mireta no escatima en posar el camí fàcil a Le Subtil i estableix també un doble llenguatge  , afirmant coses en l´ última entrevista al Patufet ,http://www.regio7.cat/bages/2010/12/11/artes-planifica-area-dexpansio-pel-sud-250-habitatges-roquinyons/117725.html ,  que amb l´ hemeroteca a la mà queda ben retratat .  En Sí Sí Ya Ya sap de sobres per què no està desencallat el projecte d´ urbanització dels Roquinyons , però la poca i manifesta ignorància del periodista per fer-li la pregunta adient , planteja el projecte cap a una altre visió escombrant les possibles deficiències tècniques municipals . En l´ edició de paper , fins i tot torna a repetir lo de l´ ascensor al Carrer Hospital , i lo de fer un Ajuntament nou , què burro què sóc , si al fi i al cap com no puc pensar que sigui veritat ? , el meu fill Joan , la Carme i jo pujarem meravellosament per dit ascensor , i a part per què m´ he de preocupar per les bastides que hi ha a la façana posterior de l´ ajuntament  , el seu lloguer diari i pels diners que es gastaran sanejant dita façana , si al final tenim la promesa d´ una casa consistorial nova ? .
La doble moral convergent , la que hem d´ agilitzar diàriament  , per què no aprenen , i com a  la regidora Montse Morell , la que compra els vots amb paelles per la gent gran , la qual va tenir la barra de presentar una memòria d´ activitats que comprenien els anys 2005 / 2006 i on es feia un diagnosi previ a la fase I del Pla estratègic i participatiu d´ Artés , cosa que havien fets els ciutadans d´ Artés en l´ anterior legislatura , i que la seva i següent va parar bruscament .
És difícil canviar els PAMS , els POUMS , i les NN SS , però si almenys l´ actual consistori hagués pres nota de les sessions que es van dur a terme pel què fa a urbanisme ,  s´ hagués llegit el resum de la sessió , juntament amb els punt febles , els punts forts i les conclusions , potser no hauríem caigut en la remodelació del Passeig Diagonal , l´ urbanal·lització  del mateix amb una immensa posada en escena de rètols actuals d´ ES VEN , ES LLOGA , i l´ actual i incomprensible posada en marxa d´ una segona fase de construcció d´ habitatges de protecció oficial entre la benzinera i el flamant Passeig Diagonal .
Però ja es veu que hi ha gent que no apren , i tal dia com avui , quan es diu que de gener a novembre la venda de pisos a Catalunya ha caigut un 13 %  , la posada en escena sembla que per alguns continuï sent la mateixa , construïr , pavimentar , urbanitzar a qualsevol preu , i acompanyats de la seva propaganda informativa a sobre .
Com ja he dit amb anterioritat , l´ escriptor Nord Americà Marc Twain va afirmar que : " L´ història mai es repeteix , però sempre s´ acaba semblant " , http://kicocasadevall.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2010-01-01T00:00:00-08:00&max-results=38 , per això caldria aprendre dels errors del passat i no fer propaganda dia sí , dia també de coses que afectaran negativament a la mundana tranquil·litat artesenca .

1 comentari:

  1. El còctel és explosiu: alcalde convergent + periodisme ignorant + votant amb la panxa plena = 4 anys més de mentides i d'inútils governant.

    ResponElimina