dijous, 4 de març del 2010

Calçotada a l´ Ateneu Popular


Esteu cansats de fotografies de calçots ? Esteu cansats de què us parlin d´ elements agrícoles que ingerim gairebé per modes o obligació per l´ època de l´ any ? . No ,  home , no ! No sigueu així , deixeu-vos anar sigueu solidaris i reuniu-vos , associeu-vos , col·laboreu al màxim possible en la divulgació popular de les tradicions que vam perdre , que hem pogut recuperar i que no sé si podrem mantenir ... inclosos les curses de  braus....
Quan vaig decidir acabar de ser purista , tornar a ingerir alguna dosis d´ alcohol , deixar de menjar cada dia arròs integral i pollastre , i no fer la Duatló de Moià , aquest dissabte coincidirà amb la Duatló de Manresa , vaig descobrir que el primer , el segon , o quan se li ocorria als oportuns ... es feia la Calçotada a l´ Ateneu Popular . No sé quantes en porto ja de calçotades , potser des del 2003 , i això que ni els tasto , ni m´ hi acosto , no els aguanto i no m´ agraden , i la dieta bàsicament és vi del Sindicat i pa amb tomàquet amb botifarres , si en queden . Per sort sempre estic voltant com un borinot mentre la gent s´ enllardissa amb la salsa dels calçots , i jo carrego el meu plat suplint l´animadversió al calçot . Crec a part que la Calçotada amb els anys ha anat millorant , podríem criticar si voléssim alguna tasca de logística o de provisió d´ aliment , però deixant de banda càlculs que et poden fallar per l´ assistència o no de la gent , crec que és una trobada que li aniria molt bé a més d´ algú per què la seva limitada visió de la societat Artesenca li enriquís el seu devaluat format de correcció política .
Crec que  la Calçotada ha crescut proporcionalment amb la maduresa social i política de la gent que l´ organitza , a vegades s´ ha volgut fer creure  que segons quins organitzadors d´ actes tenien el seu públic limitat en funció de la seva etiqueta . Això no és així i la pròxima assistència de tu mateix així ho demostrarà .    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada