dilluns, 25 de juliol del 2011

Rèmores

Jo he estat dels què sempre han defensat l´ aritmètica electoral , aquí mateix i parlant que des del punt de vista científic , i reconeixent que formava part de les matemàtiques , tot és possible . Una altre cosa és que no s´ aguanti per enlloc , i la relació proporcional de poder / votants no sigui repartida equitativament o vulgui ser administrada de forma no convencional . Les rèmores quan van nedant al costat del tauró ja ho saben per què ho fan . A voltes , i dintre dels anacronismes legislatius que es produeixen dintre dels ajuntaments de la península , comptant que el nostre en forma part d´ ells , podem veure l´ evolució del peix fins a convertir-se en una verdadera rèmora . Si des de les esquerres sempre hem atacat els tics , l´ amiguisme i el clientel·lisme , m´ agradaria posar en dubte l´ honarabil·litat del nostre actual alcalde , amb la seva pobre i baixa política d´ apoltronament sistemàtic , que va de la mà de la quarta i última força política votada , per col·locar i malgastar temps i diners del contribuent en un càrrec polític de confiança , que dinamita algunes partides d´ un pobre i petit poble de 5000 habitants . La rectificació , i la constant capacitat dubitativa d´ un totxo per una paret que s´ enfonsa , demostra que la seva evolució ha crescut de costat , i recolzada , pels mateixos als quals s´ ha criticat amb anterioritat . Així doncs , i veient que una persona , que ens regirà i governarà , no sabem quant , volia mantenir el mateix sostre de sou que l´ alcalde sortint , amb una dedicació , això sí del 75 % només , i cobrant també del Consell Comarcal , ens demostra que no ha estat de braços creuats tots aquests anys que s´ ha dedicat a la política , i ha après quin camí s´ ha de seguir , i a qui s´ ha d´ acompanyar per ser un cadira calent i acontentar   a qui s´ ha d´ acontentar .   
La associació natural cap a les direccions que semblen decisions preses al moment , ja venen també marcades per la deformitat del trist pastís a repartir , i les polítiques de directrius nacionals marcades per Barcelona .
Els moviments d´ indignats , o les propostes socials que sorgeixen a tort i a dret , els moviments polítics diferents , aquests que els grans partits s´ afanyen a dir que no són simptomàtics de gran onada , volen ,  faran  , i aconseguiran , que tots aquests tics dels què hem parlant perdin caràcter i capacitat de decisió , per crear així i d´ una forma definitiva una democràcia més transparent i més participativa . 
De moment per això haurem d´ aguantar les rebequeries i rabietes , amenaces i observacions , d´ un consistori que no s´ aguanta per enlloc . O potser amb el càrrec de confiança sí ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada