dimecres, 27 de juliol del 2011

Anar de bracet .

Les últimes eleccions nacionals al parlament de Catalunya van demostrar que la nostra societat volia un canvi i un gir radical de conducció política del nostre país . El Noi de la laca , en les seves primeres intervencions es va omplir la boca dient que havia llegit el missatge i que ho tindria en compte . D´ aquí al què està passant n´ hi ha un bon tros , i no és per menys . Els homes de goma , tal com els va anomenar Álvarez Cascos , són del què no hi ha , tan flexibles i tan interessats que són capaços d´ eliminar la sisena hora en educació , tancar més de 50 CAP a Barcelona , tancar un Hospital ( el 2 de Maig ) , re dirigir la gestió de no sé quants més , amb la conseqüent anulació d´ un de cada quatre llits fins a Octubre d´ aquest any , limitant l´ higiene ( canviant els llençols cada dos dies ) , el pagament d´ aigua i sucs a les dietes d´ hospital , http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Cataluna/cierra/octubre/camas/hospitalarias/elpepusoc/20110727elpepisoc_4/Tes , etc ... la llista fa plora i tot  ! .  Però això no és tot , els homes de goma van de bracet d´ aquells que L´ Espanyolitu ha abraçat i acostat ara sí ara no , no poder ser ministre amb Aznar , però disposat a recolzar una moció de censura , per fer la pinça al govern de l´ estat i copar així part de poder al seu partit en un eventual avançament d´ eleccions , fins i tot el secretari d´ organització del PP , González Pons , es va atrevir a pressionar als nacionalistes Canaris i Bascos en el seu suport envers Zapatero .
Això no és tot i el govern estable de l´ ajuntament de Barcelona , o el xenòfob Garcia Albiol a Badalona , es sustenten recíprocament amb aliances a l´ ombra . És cansí , però em disgusta com a ciutadà , hem pogut veure atacs contra Catalunya abans de la democràcia , però dintre d´ aquests 30 anys , mai ningú en aquest petit marge de temps ha atacat tant a Catalunya com el PP : la llei de normalització lingüística , la llei d´educació , l´ estatut , tot ha valgut per treure´n rèdit polític arreu de la península . Aquest atac sistemàtic al nostre país  no ha valgut per què els càrrecs de la diputació de Barcelona pel què fa a cultura passin a mans d´ un partit que ens ha ultratjat i aixafat una darrera una altra vegada la nostra societat . Amb la consecució de cultura per part del PP a la diputació de Barcelona , la seva gestió del pressupost provincial passarà aproximadament  a uns 160 milions d´ €  , d´ un total de 660 milions d´ € . Què hem d´ esperar d´ aquest matrimoni promogut i augurat de fa temps ? . La perseverança per la lluita dels nostres valors aconseguits es veu atacada manifestament , de veritat podem pensar que el PP defensarà l´ entorn cultural comprès per biblioteques , arxius , museus locals i manteniment del patrimoni artístic local  . És evident que   l´ atac constant a l´ estat del benestar , amb deficiències , però millorable no gràcies a les seves solucions , i les demés coses abans esmentades ens aclareixen d´ una vegada per totes de què els nois de goma i el PP només els diferencia una bandereta .
Si ja entréssim a parlar del bo del Madí , principal col·laborador del Noi de la Laca fins al passat gener , llavors si que ja és per posar-se a plorar , el seu pas cap a la empresa privada és sospitós , el fitxatge per Endesa , que es farà efectiu aquest 1 de setembre , o per la consultoria Deloitte , fa previsible que l´ empresa privada i les seves grans deficiències no paguin per les errades comeses per les nevades del març del 2010 a la província de Girona , o per si els 775.000 € d´ IVA que el nostre govern pagarà a Deloitte per l´ auditoria de contes del Tripartit , són meres casualitats contractades amb anterioritat setmanes enrera  .
És molt trist , però aquests que normalment i sempre s´ apropien de l´ exclusivitat de la nostra cultura van de bracet dels què sempre ens han odiat , en l´ intimitat no per això .  
       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada