dilluns, 26 de setembre del 2011

Modus Vivendi

El dijous passat , 22 de setembre , es va donar per closa les sessions al congrés dels diputats de Madrid , no sense abans haver fet les mil i una volteretes del trapecista , per aprovar de pressa i corrents les coses que interessen a uns , uns encara que s´ abstinguin o votin en contra , continuaran formant part de les comissions on han estat designats per quotes de poder , i al final el perjudicat en serà el mateix de sempre . Modificar la constitució al uníson del què ens marca la Merkel , amb el beneplàcit dels dos partits i els nois de goma enfadats per què no se´ls hi ha inclòs . Això sí , preparats per votar a favor de poder manipular els informatius de RTVE , o aprovar el paquet del què pot triar un diputat : 1 Ipad o un Iphone de 5ª generació + 1 targeta de taxi fins a 3.000 € + el corresponent despatx si s´ escau , http://www.abc.es/20110921/espana/abcp-ipad-para-nuevos-diputados-20110921.html .
Mentre sembla que la sindicatura de comptes no serveix de res , ja que casos com el de l´ ajuntament de Moià o el de Tàrrega , ja se´n sabia amb antelació per què de fet l´ ajuntament de Moià fa quatre anys ja tenia 3 milions d´ € de dèficit . I mentre el Mariano ja ens ha començat a dir que ens hem d´ apretar el cinturó i que s´ ha d´ aprimar l´ administració , això sí , acompanyat d´ importants elements d´ emmirallament , com Rita Barberà o Ana Mato .
D´ altra banda haurem de veure casos com els de l´ ajuntament de la Línia de la Concepción , on fa mes de 6 mesos que no cobren les nòmines , on els treballadors municipals han de fer 1 hora de vaga cada dia per què no en surtin perjudicats , o els policies municipals han de patrullar amb l´ autobús per què a les benzineres ja no els hi omplen els dipòsits , els estraperlistes de l´ Atunara o el Junquillo es deuen partir el cul d´ allò més ...
O com Valverde del Camino , el poble més endeutat d´ Espanya  , i molt més podrit que fins al moll de l´ os , com va dir un diari britànic referint-se a Moià , allà fins hi tot podríem dir que ni els regidors poden fregar-se el cul amb paper d´ estrassa , per què de fet és difícil que els hi subministrin , http://www.diariosur.es/videos/actualidad/espana/1041024071001-valverde-camino-municipio-endeudado.html   .
Ara ves , hem d´ esperar el 20 N , l´ absurda i coneguda pre campanya electoral , i escoltar que ens ho faran molt bé i les coses canviaran , posant-nos sobretot molta vaselina i enfilant un altre forat de la sivella del nostre vell cinturó , o escoltar que la vida del polític és molt dura i necessita ser re numerada d´ una manera especial  , sabent si més no  que alguns tindran privilegis , que nosaltres no els tindrem mai . La teranyina del gran poder també ens arribarà des del centre amb eslògans tendenciosos i sibil·lins , i la majoria de nosaltres admetrem amb el cap cot una altre vegada . Però potser ja és hora de què ens rebel·lem cap a l´ injustícia manifesta dels nostres polítics governants que en cap moment emeten cap frase d´ autocrítica . Per això seria important que l´ aprimament i el canvi de la política comencés des de dintre , des de la nostra casa , des del nostre ajuntament , cosa improbable ?    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada