dimecres, 26 d’octubre del 2011

One Pig

Els temps canvien i els músics de talls minimalistes també , enrera queden músiques que quan les escoltes preguntes per qui les ha fet pensant que serà un artista recent i te n´ adones que és Ruichi Sakamoto , http://www.sitesakamoto.com/whatsnew/ , o alguna cançó de la pel·lícula Espartaco feta per la Maria Schneider Jazz Orquestra , http://www.mariaschneider.com/ , simplement descobreixes Michael Nymann , http://www.michaelnyman.com/ , veient una magnífica interpretació de Harvey Keitel i Holly Hunter , i segueixes descobrint i com he dit queden enrera grans músics , t´ entrebanques amb Ian Tiersen , però acabes intrigat per saber les elucubracions de Matthew Herbert .
Una dels avantatges d´ escoltar Siglo XXI a Ràdio 3 de 12 a 1 del migdia , i ara inclòs els dissabtes , és descobrir personatges tan singulars . L´ última trilogia musical  de Matthew Herbert va començar amb One One , un disc on recordava sessions fetes per algunes de les ciutats de tot el món per on tocava , continuava amb One Club , un altre disc que feia re mescles de músiques d´ altra gent , i acaba amb One Pig .
El disc té la particularitat d´ estar gravat a partir dels sons que emet l´ insigne animal el qual nosaltres ens mengem fins a la cua , des del dia que neix fins quan el maten , les pistes musicals estan numerades amb mesos recordant la vida de l´ animal  , i escoltant les cançons no diries pas que és el què us explico .
Si voleu escoltar una miqueta de One Pig , http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2011/oct/12/matthew-herbert-one-pig-album-stream?intcmp=ILCMUSTXT9383 , us recomano especialment August 2010 , sempre tenint temps per escoltar-la , diríeu que són els sons d´ un pig ? .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada