dimarts, 18 d’octubre del 2011

178.100 metres

Les mesures i les quantitats normalment no agraden a les persones , no sé ben bé per què , si , de fet , a vegades van relacionades amb la bonança i d´ altres amb la desgràcia , les xifres existeixen encara que les voléssim ignorar . No és el mateix saber que tens una taxa d´ atur semblant a la de la  Franja de Gaza a saber que si tens un fill a Suècia tindràs una baixa per paternitat 12 vegades superior a la què tenim aquí a la península , les xifres  et van  acompanyant allà a on vas , és inevitable , i encara que el mecanisme de l´ ésser humà les ignori amb condescendència o les rebi amb il·lusió , denoten l´ importància que tenen en la profana vida diària .
L´ any passat a l´ octubre publicava l´ article 190.800 metres , http://kicocasadevall.blogspot.com/2010/10/190800-metres.html  , a ell em referia sobre les càrregues de treball que comences a fer quan inicies la temporada , però sobretot em referia a una quantitat real de metres que havia fet jo mateix , eren els metres de natació que havia fet durant la temporada 2009 2010 , o sigui de l´ octubre del 2009 al setembre del 2010 . Avui començo amb 178.100 metres , els què he fet des de l´ octubre de l´ any passat fins al setembre passat , 12.700 metres menys que la temporada passada . A vegades hi ha persones , gents o amics que quan els parlo del què faig  es posen les mans al cap i no acaben creient què és possible recorre distàncies inimaginables , així doncs quan per alguns parlo de xifres desorbitades , per a mi em semblen míseres o pobres comparades amb les que executen d´ altres esportistes de diferents categories . 
El què si què tinc clar és que l´ importància de la xifra en si de la què parlava al principi té la seva rellevància en el fet de què si la quantitat no és constant cada any o superior a la teva càrrega d´ entrenament el teu cos acaba notant que no acabes d´ estar lo fi que tu voldries . L´ evidència es prou explícita en la comparació de les mateixes proves efectuades un any amb l´ altre , els cronos són diferents i per conseqüència les sensacions també .
D´ entrada , per afrontar una nova temporada millor , primer ens desmarcarem del purisme real , prendrem nota de l´ agenda d´ entrenament i farem comparacions diàries per assolir un nou repte tenint en compte també la lesió que arrosseguem , el fruit del nostre esforç sumant uns metres diaris més que la temporada anterior ens oferiran un nou escenari  per assolir el nostre repte , com en tot , constància .    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada