dimarts, 22 de novembre del 2011

1 era. i 2 a. incursió

Dintre del meravellós món de la natura , sempre hi ha ments obtuses que s´ enterquen en fer veure que una cosa és diferent a la què és i el què sembla ho fan veure per què acabi aportant un benefici econòmic a gent que ja no ho necessita , per què realment ja s´ ha omplert la butxaca amb anterioritat , i per què l´ ecosistema acabi tenint un efecte rebot i advers al què nosaltres desitgem . La puta TV3 i el seu programa caçadors de bolets s´ entusiasma setmana darrera setmana a fer veure persones d´ alta volada i cuiners amb estrella michelin , per què la massa i la plebe , s´ encaminin a corre cuita al bosc . De la mà del pseudo físic de torn se´ns il·lustra cap a on hem d´ anar a buscar bolets , a quina alçada i a quins llocs . Com sempre , la puta TV3 , a part de portar 25 anys cagant-la amb el temps , també la caga amb d´ altres coses . 
Amb la Lori i la Carme vam anar el cap de setmana del 12 de novembre a Oristà i al Clapers , a Oristà el bosc a on anàvem l´ han tallat , o sigui que aquest any caca de vaca , i mira que allà n´ hi ha un pilot !!!. Al Clapers el bosc estava més humit i donava més bones sensacions però igualment res de res .
El cap de setmana següent , el Monyo , el Pepe del Tròpic i jo vam anar a Collsuspina i baixant després de la decepció al Parés una mica més avall . El Pepe del Tròpic va trobar sis fredolics podrits a Collsuspina , jo set al Parés , i el Monyo es va morir de fàstic i tan sols va caminar . S´ ha de ser de la família Valiente avui en dia per trobar algun fredolic , el Manolo i l´ Antonio van omplir , no sé a on , suposo que al bosc .
Però encara que expliqui tot això , les rates immundes de la puta TV3 demà tornaran a fer l´ infecte programa , i el doctor de torn ens tornarà a explicar el mateix , a on trobar-ne a on anar i quina classe trobarem .... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada