dijous, 8 d’abril del 2010

" Deixeu que els nens s´ acostin a mi . "

Quan he començat a escriure  l´ article que ara mateix llegeixes , el primer què he fet ha estat intentar trobar la frase de la paràbola que Jesús va pronunciar en el seu moment . De les 50.500 entrades trobades a Google , les 5 primeres eren d´ articles , que com jo agafaven la mítica frase i donaven una opinió critica de l´ estat actual dels tocats vermells i porpres . De fet , si havia esperat dies per escriure sobre la gran lacra que plana sobre l´ església , era per què tot i no estar d´ acord amb la cúria que ens representa  , l´ educació rebuda i el pensament Humanista Cristià crec que han fet més bé que mal en la personalitat que m´ identifica . Però avui llegint el diari el País , ja m´ ha fet cansar de tant i tant abús sexual per part de l´ església , un Bisbe Norueg ha dimitit per què va pagar a canvi del silenci a la víctima , el telèfon de línia sobre abusos de l´ Església Alemana es col·lapsa després de 13.000 trucades , i un religiós condemnat a 2 anys de presó després d´ abusar sexualment a 2 nenes . 
 Em sembla que després d´ escoltar segons quina tertúlia a la cadena ultra conservadora Intereconomia , minimitzant la gravetat dels fets la setmana passada , per què significaven un 0,02 % en el context dels casos  de la societat Alemana  o veure que l´ església als EE.UU no s´ assenta davant de la justícia per què pot pagar sancions milionàries com en el Cas de la Diòcesi de Boston , els Casos d´ Irlanda o d´ altres que per alguns no signifiquen res , la mateixa església hauria de clamar mai millor dit un crit al cel i fer un acte de postulat moral per tal de reconduir la poca rectitud que arrossega la dues vegades mil·lenària secta més gran del món . 
Per contra , i amb un to més  prepotent que humil , aquesta mateixa Setmana Santa totes les veus autoritzades han tirat pilotes fora , banalitzant els casos i defenent-se dels atacs llançats per aquesta nostra societat pecadora .
Deixeu que els nens s´ acostin a mi , però alerta amb el vermell , el negre i el porpra ....      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada