dimecres, 7 d’abril del 2010

Afanya´t que ve la Fira !!!!

Vist el què he vist els darrers dies després de l´ obertura púbica del judici pel Cas Gürtel , no m´ estranya gens el comportament de segons quin tipus de polítics ( segons quins tipus ? vaja pregunta que em faig a mi mateix , què hi ha varis tipus de polítics ? ) , la normalitat dintre de la metàstasi comporta continuar igual , el propi ciutadà d´ a peu  continua manifestant la seva indiferència , sempre i quan no li toquin qualsevol dels seus preuats objectes de valor : la seva casa , el seu cotxe i la seva VISA ; i el propi mateix polític al qual em refereixo , la metàstasi , la poma podrida , el corrupte , continua actuant com si allò fos una forma normal d´ actuar . 
Un dels exercicis bons per agilitzar la memòria consisteix en agafar el programa de tots els partits polítics que es presenten en les eleccions municipals cada 4 anys i mirar la seva vario pinta oferta de promeses per després veure el què s´ ha fet i no s´ ha fet . Es pot comprovar en cada tríptic , programa o fulletó que les promeses arriben a ser molt barates pel què comporta el fet d´ anar a votar i exercir un ple dret democràtic que tan va costar d´ aconseguir .   Aquest tipus d´ amnèsia temporal transitòria és comuna en la política en general , les persones som importants quan s´ acosten les eleccions , signifiquem un vot , i som menyspreables quan exigim que l´ aportació feta per part dels nostres impostos sigui visible .
Així doncs , la manifesta impassibilitat del poble d´ Artés en qüestions que li afecten de primera mà , semblen passar desapercebuda per la majoria de vilatans , i quan arriben dates com les d´ aquest cap de setmana , ens podem adonar que nyaps que s´ han aguantat durant mesos s´ arreglen miraculosament , forats que hi havia a la calçada i a molts carrers es tapen per obra de l´ Esperit Sant , el poble sembla un altre , s´ acaba el món , arriba la Fira . 
I per la Fira el poble ha d´ estar impecable , i el programa que rebem a casa , ( em sembla que ha estat l´ any més just que ha arribat ... avui mateix al Carrer Bages a les 7 de la tarda .... ) també ha de denotar que el poble és com Miami , no tenim platja però tenim un gran poble i un gran polígon , unes bones instal·lacions esportives , i tot ho hem d´ anar augmentant i millorant . Si la manifesta poca cura que s´ ha demostrat de cara  a les finances municipals per part de molts municipis de la península , si la decisió de triar obres per el Plan E ha estat per part de molts il·luminats , si la retallada del dèficit públic , si l´ antiga maquinària municipal , continua manifestant l´ arcaic procediment caciquista d´ administració local , ens veurem avocats a una sortida dràstica de la situació . 
M´ agradaria saber , si aquestes persones que vindran a fer les xerrades per la fira ens mostraran alguna solució al respecte ....    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada