dijous, 9 de setembre del 2010

Relacions sensitives

En el món actual i en el què porto de vida , he de reconèixer que he vist molts tipus de relacions , relacions emocionals , relacions tèrboles afectives , desafeccions emocionals tèrboles , relacions per correu , relacions per telèfon , relacions odioses , i actualment a través de les xarxes socials : relacions a través del correu electrònic , a través de la xarxa i les pàgines web , a través del Twiter , o a través del Facebook . Els vilatans d´ Artés , i molts m´ ho han fet recordar , tenim una relació amorosa sensitiva amb la merda . Sí , és veritat , amb la merda .
Ja n´ he parlat d´ altres vegades en aquest blog , que la merda forma part de la nostra vida , kicocasadevall.blogspot.com/2010/02/wow-shit.html , però la població d´ Artés més que ningú , a part de tota i l´ abundant quantitat que ens persegueix i ens consumeix imperceptiblement . Sí , pel què fa a normatives europees a l´ hora d´ escampar els fems , Artés es salta el què es salta , tant fa que les regles anteriors i les posteriors diguin el què diguin , www.fecyt.es/especiales/residuos/10b.htm , a Artés som uns campions , tant fa que s´ acosti la festa major , tant fa que visquis a la Barquera , bé aquests tampoc importa massa són àrabs ... tant fa que visquis al carrer Rocafort , o al carrer Barcelona , al carrer Manresa o al carrer Raval , tot i què hi viu el Si si -ya ya , si aquell personatge capaç de dir sí , sí a tot , i també de servir-te un vas de xocolata desfeta , amb tota la seva camarilla de xampinyons convergents , però no és capaç de fer parar o de fer complir normatives d´ ús europeu pel què fa a l´ escampada de fems en terrenys agrícoles . No es tracta de discutir-te amb ningú , i tan sols fent una comprovació a peu de merda , com va fer el govern Holandès en el seu moment evita la relació olfato-afectiva que el vilatà Artesenc té actualment . El govern del país dels tulipans , principal productor europeu en bestiar porcí , va comprovar que l´ escampada de fems de caràcter porcí , i per conseqüència , la de qualsevol altre tipus de bestiar : boví , aviram , es diferenciaven a l´ hora d´ escampar-los i enterrar-los en el camp directament , o no fer-ho .
El govern Holandès va promoure una nova normativa que va ser aprovada en el seu moment i que va millorar sensiblement la millora olfactiva de bona part d´ Europa . No es tracta de discutir , ni de reenviar 50.000 correus electrònics comparant-nos amb la gent que va a passar els dies a Alp o a Bellver de Cerdanya , i als quals els hi molesta el campanar de l´ església , les esquelles de les vaques , i xafar la merda de les vaques quan passegen per la Molina o el llac de Meranges . Tant sols es tracta que per un dia , un dia tant sols , i sempre ( no sé com s´ ho fan , són adivins ? ) abans de què plogui , la merda de qualsevol residu animal sigui enterrada amb l´ estripadora o l´ arada en el seu moment , massa feina ? .
No ho sé , però aquesta festa major , també ha estat un tema de debat , l´ olor a merda permanenment ficada en el teu forat olfactiu , en tu casa , en tu piso , en tu coche , us torneu a recordar de la cançó ? .
No us recomano olorar amb intensitat segons quines olors , en algun moment , pel mateix debat , ja vaig demanar que es fes el què estic demanant , en aquell moment , un dia corrent des de casa fins a la desmebocadura de la Riera Malrubí , vaig vomitar dues vegades , una baixant , un altre pujant , i això que em considero una persona d´ estómac de cavall . La setmana de la festa Major no vaig d´ haver d´ esperar les queixes de les persones que em coneixen , sortint amb bici i anant cap a Balsareny , també vaig passar el què vaig passar a la baixada i pujada del Canet .
Tant sols és sentit comú , aquell que diuen tant que tenen Tremosa i companyia ... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada