dilluns, 22 de novembre del 2010

Eleccions Catalanes

Avui al migdia , el telenotícies migdia de TV3 , http://www.tv3.cat , ha anunciat a crit pelat , que el debat de candidats per arribar al Palau de la Generalitat , ahir havia estat el segon programa més vist per l´ audiència , el què no ens ha acabat de dir és quin va ser el primer , si la pel·lícula de de TV1 , Piratas del Caribe : El cofre del hombre muerto , o el programa d´ España en la memoria al canal ultra conservador d´ Intereconomía .
Una vegada més , la televisió pública que paga el contribuent amb un dèficit exagerat i al que li costa a cada família Catalana 100 € cada any , es posa al servei i fa d´ altaveu a la partitocràcia regnant al nostre país . 
El debat estèril i monòton al qual costa creure que tingues una mitja d´ espectadors del 23,3 % , va passar de puntetes amb temes tant actuals com la transparència  i la corrupció . Només en van fer menció Iniciativa per Catalunya - Verds , i Ciutadans . A aquest avorrit debat li hagués faltat una mica de xispa , jo li hagués afegit una mica de Laporta mesclada amb el Doctor Carretero , però està clar que qui té representació parlamentària , i per tant poder dintre de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió marca els paràmetres i les directrius a seguir per l´ens informatiu . Cal tenir en compte que tampoc hi ha espais gratuïts de propaganda electoral per aquells que no tenen representació parlamentària , si surten a la televisió és per què se ´ls han finançat ells .
Tornant al tema principal , els polítics d´ avui en dia demostren una vegada més que no tenen una percepció general de la vida quotidiana i que el porta a porta i el contacte amb la gent es tradueix a l´ hora d´ expressar els programes electorals . Aquests últims dies he parlat amb molta gent de diferent signe polític o de corrent d´ opinió , i la desafecció envers la classe política governant és latent , la pregunta és comuna , i tal com dic , gent de diferent opinió es pregunta : a qui em de votar ? .
Amb anterioritat he parlat de l´abstenció activa com a forma de reivindicació política , hi ha gent que no està d´ acord amb mi , el dret a vot va costar molt d´ aconseguir i com a tal , s´ ha d´ exercir , es diu . Però , potser hi ha l´ altre opció , la del vot nul , o la del vot als escons insubmisos . Crec que és millor la del vot nul , a no ser que tots votéssim en massa al partit en qüestió i es creés un catacrac serio com el que hi ha a Bèlgica entre Flamencs i Valons .
Bé , la desvergonyida classe política es permet el luxe d´ ignorar la població que té els problemes als quals ells en fan menció sense conèixer-los d´ a prop , és una pena , però aquesta vegada , ni les publicacions ahir de les tres enquestes diferents a tres diaris per dominar als borregos , faran que el poble es mostri sobirà i castigui amb raó aquesta colla de cadira calents que viuen als Mundos de Yupi .   Si no és així , no estaré equivocat , si més no , el nombre de ramat haurà augmentat .  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada