divendres, 26 de novembre del 2010

Good Bye Si Si - Ya Ya Welcome back Le Subtil !!!!

El nostre President del Parlament , Ernest Benach ,  sempre ens ha fet propaganda de la visió futura de la versió 2.0 o fins i tot hi ha gent , ell ja no ... , que aposta per la versió 3.0 , experimental o en proves encara , dels bons aspectes que aporten les xarxes socials en el món de la comunicació d´ avui en dia  . Hi ha altre gent que no , com en Tote King o La Mala Rodríguez , http://blogs.rtve.es/carnecruda/2010/10/22/cierra-puto-facebook-2 , aquí , en aquests dos aspectes o varietat d´ opinió  podem veure també la línia que algú ens vol fer seguir i d´ altres que es comencen a adonar o ja saben que el domini de les masses et dóna el poder .
Aquesta apreciació primera és per la falta de comunicació que ha tingut el blog de Le Subtil des de la Carta de Reis Mags , http://rogergenesca.blogspot.com/ , de l´ any passat ja , i la manifesta profusió de missatges a través del seu twitter, http://twitter.com/ . Així mateix i d´ aquesta forma , qui domini els timings i la comunicació davant la classe borreguera , serà el què obtindrà el poder absolut a les properes eleccions municipals . Està clar que per molt que m´ agradi la política , m´ he de manifestar perplex a l´ hora  de fer cap article envers els pròxims resultats del diumenge , i amb anterioritat també m´he manifestat al respecte , i possiblement , després del desplegament convergent , per a nosaltres , els Artesencs , sigui més important i simptomàtic veure canvis que les llegendes urbanes ja predeien amb anterioritat , http://www.naciodigital.cat/manresainfo/noticia/15282/roger/genesca/succeira/damia/casas/cap/llista/ciu/art.
És curiós , però la llegenda urbana que es va prodigar en les anteriors eleccions municipals i a la qual em refereixo més amunt  , al final han estat veritables : jo em presento , faig aquesta legislatura , em jubilo i et deixo la cadira calenta . Com si no , i més CiU , no pot representar més bé que els mateixos un acte més d´ aproximació al 3% .
Com abans també he recordat , el domini de la retòrica i dels timings fan que la massa borreguera sigui de proporció Vasca o Australiana . Si per descomptat ets una bona persona , i a sobre dius si a tot , i tornes a repetir que ja , ja , ja ho farem , tens el Cel no , la Terra guanyada .
No vull ser vehement , però m´ agrada ser-ho amb freqüència , si repasséssim alguns articles d´ aquest blog , veuríem que faig referència a les propostes electorals en temps d´ eleccions , jo tinc una mania simptomàtica que em fa guardar tots els programes electorals havers i per conèixer . La  resignació de Si Si Ya Ya  envers Le Subtil  , a part de ser un secret a veus , només llegint els programes electorals  , cau pel seu propi pes , de fet , només veient una sola actuació en directe ja fa evident que és impossible pronunciar tants SIIS , en tant poca estona , a part de tornar a recordar , i per ser l´ última , que m´ aniria bé pujar amb ascensor de la Carretera de Sallent fins al Carrer Hospital amb el meu fill Joan , així no suaria la cansalada , ni les dues cerveses del vermouth del dissabte o el diumenge quan pugem cap a casa . 
Però això què és tant conegut de Si Si Ya Ya , les fel·lacions mútues , les cordialitats , el què ja ho farem , , el No no existeix , amaga l´ altra política nefasta , i molt necessària en política municipal , de parlament , negociació , bé comú i cordialitat , que necessita un municipi com el nostre . 
De la mateixa forma que he parlat d´aquesta no coneixença per part dels polítics d´ àmbit nacional dels problemes del ciutadà d´ a peu , el nostre Culdesuro  , només s´ ha prodigat en el ventall que més rendibilitat el ramat li correspon . Així , independenment del caràcter polític , o dels problemes individuals , col·lectius , que puguis arribar a tenir , sempre tindràs una resposta : Si , Si , Ja , Ja , . Però al final la metòdica dialèctica del polític municipal només serveix al seu fidel i subjugat electorat que acaba tenint un rèdit que políticament banal  es tradueix a unes havaneres i balls de tarda al Parc Municipal .
Estic nerviós , a part de què el dilluns es juga el clàssic , i menys preant les eleccions al Parlament  , i vull veure com Le Subtil afrontarà aquesta nova època  ,  s´ omplirà la boca de SIIS ? . Farà de chico para todo al cementiri el dia abans de Tot Sants o el mateix dia ?  . El futur es presenta incert i molt propens a redactar
-lo amb assiduïtat  , però de fet , i en un àmbit global , potser seria necessari que tothom s´ alimentés una mica més dels sentiments del carrer i s´ adaptés a aquest neguit general que serà traduït aquest diumenge . 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada