dijous, 4 de novembre del 2010

El Pepe i el PP

Hi ha diferències mínimes , diferències substancials i al final sense l´ adjectiu acompanyant , diferències . El Pepe és un votant del PSC , que en un moment d´ eufòria nacionalista va votar a  un partit d´ esquerra . El seu vot i el de molts més Pepes va fer que el primer tripartit es dugués a terme . El Pepe va continuar pensant que el vot útil era millor per què la dreta no tornés a governar el nostre país després de 23 anys , i així el seu vot i els de molts Pepes més es va poder re editar el Tri partit . El Pepe actualment està desencantat , veu que el seu país no avança , hi ha molts Pepes sense feina a Catalunya , que  tot i ser el motor de l´ Estat  , fa que el Pepe no tingui ganes d´anar a votar , si ho fa en comptes de fer servir el vot útil per què no vingui el Coco , farà servir el contrari i així s´ assegurarà un nou govern que instal·larà polítiques marcadament continuistes , per què la crisi així ho requereix , i quedarà aliè als remordiments ideològics alimentant-se de la retòrica populista de la dreta .
Així de fàcil faig la lectura jo dels últims 8 anys d´ eleccions , aquesta lectura no és fàcil i és tendenciosa , sí , té finalitat política .
El cap de setmana passat , l´ enquesta feta per La Vanguardia , http://www.lavanguardia.es/ , auguraven un increment del vot d´ ERC i del PP . D´ entrada et mostres molt escèptic quan veus enquestes d´ opinió , i més quan te n´ adones que l´ avui nombrada membre del Consell d´ Estat , Mª Teresa Fernàndez de la Vega , va fer alentir  una enquesta del CIS en el seu moment , que  va provocar la dimissió de la directora general del moment  , per obtenir millors resultats d´ opinió envers el govern .
Està clar que les enquestes d´ opinió creen forquilles d´ intenció per a la gent més indecisa , però el més evident i després de la meva intenció de desviar el fons de la qüestió per recaure al principal focus de la qüestió recordant que dintre dels 30 anys democràcia no hi ha hagut cap partit polític , i solament aquest al què em referiré , que hagi atacat tant Catalunya com ho ha fet el PP . Cadascú dels potencials votants que formem aquesta Nació , i indiscutiblement amb el reconeixement de què la gent amb el seu vot pot fer el què vulgui , hauríem de reconèixer i identificar  automàticament l´ essència pura del naixement de la democràcia . Un cop reconegut aquest fet , cal recordar que el sistemàtic i constant atac a les identitats històriques per part d´alguns partits fa que  la gent d´ a peu , tot i trobar normals els seus àmbits habituals , fa   que segons aquests mateix interlocutors adulterats , mirin la realitat com  anormal . Això ens han de fer reflexionar  per intentar aïllar totalment qualsevol forma d´ intervenció interessada per aconseguir rèdit electoral .
Tot i que cada vegada em senti menys identificat amb les senyeres i banderes  , i que a poc a poc  i lentament em vagi transformant en un anarquista 2.0 , el grapat de terra que reculls i que t´ identifica , a vegades i últimament  amb assiduïtat et fan bullir la sang veient els atacs constants a qualsevol mesura presa per   la nostra  autoritat governant .
Sí això és de difícil concepció , no voldria reconèixer el govern , voldria una societat autosuficient , lliure de qualsevol cadena però , identificant-me cada cop més per acabar convergint en les últimes hores  amb  l´ anarquisme o amb el laïcisme militant , i  creure més en les xarxes socials o en les entitats horitzontals , sense òrgans reconeguts de govern , reclamo , tot i que hauria de professar l´ abstenció activa , un vot per l´ eliminació total dels partits que han atacat sistemàticament a Catalunya .
Sí és fort , però després de tota l´ història que porten els del "gavilan blau "  i els altres de C´s , no se m´ acut res més que advocar per l´eliminació activa dels elements més recalcitrants , casposos i intervencionistes de la dreta Espanyolista envers l´ identitat del poble Català .
Cal recordar que aquesta senyora que no mou el llavi superior i aquella cosa que es despulla i fa despullar als demés , juntament amb el seus partits , han estat atacant constantment les decisions preses pel govern Català i en conseqüència pel govern Espanyol  per tal d´ aconseguir un sostre legal de legislació autonòmica i possiblement per un futur millor i per aconseguir  fites més grans .
Així doncs , aquest Pepe i aquest transfuguisme de vots que acabades les eleccions no saps llegir d´ on han vingut o a on han anat a parar , caldria canalitzar-los cap a l´ evidència extrema de postrar en l´ ostracisme més absolut als que ens han volgut aïllar i atacar dia si , dia també , i per fer-nos dubtar i oblidar el què som i per què hi som .
El 28 de Novembre cal aïllar totalment als dinosaures !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada