dimarts, 25 de gener del 2011

Again , again , again ....

Aquest cap de setmana passat s´ ha celebrat a Sevilla l´ interessant congrés del  partit que fa qualsevol cosa a qualsevol preu per treure´ n  rèdit electoral . El PP , amb tota la seva maquinària informativa i l´ opulència dissonant del seu discurs ha trepitjat amb força per guanyar el primer assalt a les municipals i les estatals conseqüenment . Aquest discurs amb força l´ ha basat en el mateix discurs que mai falla , el populisme mediàtic conjuntat amb l´atac sistemàtic a Catalunya . Enrera ha quedat el forat que va deixar el senyor Zaplana quan va deixar el País Valencià per marxar a Madrid com a ministre , els casos de corrupció del senyor Fabra a Castelló , el Cas Gürtel amb diferents ramificacions , i l´ aplastant comissió que van rebre tant Anna Mato com el seu marit en el mateix cas publicat avui mateix al diari El País , http://www.elpais.com/articulo/espana/Correa/regalo/ex/alcalde/Pozuelo/Ana/Mato/viajes/valor/28000/euros/elpepuesp/20110124elpepunac_11/Tes . 
Després d´ aquests petits moments de amnèsia temporal transitòria que tenen els polítics per facilitar les noves receptes per a un gran canvi de govern no cal oblidar el debat de l´ abandó de les pensions vitalícies per a ex presidents adobat amb els 180.000 o 200.000 € que poden arribar a cobrar en l´ empresa privada per ser assessors   .
Per això no cal oblidar que de la mateixa forma que quan la mentida s´ instaura permanement per obtenir qualsevol fi , hem de fer prevaldre valors legítims irrenunciables per continuar exercint una forma de viure democràticament tolerant i per sobre de qualsevol prejudici pre instaurat dintre del petit lòbul parietal de la recalcitrant dreta espanyolista , http://es.wikipedia.org/wiki/L%C3%B3bulo_parietal .
Per això quan se´ns ataqui frontalment , a tots nosaltres com a ciutadans , no estic parlant d´ identitat ni de signe polític ,   i sense cap tipus de raó aparent , hem de fer recordar que pactes com el del Tinell són vius i possibles , que les llistes a sou a municipis municipals com a Avinyó a les anteriors municipals o a Monistrol de Calders , calen ser eliminades per complet de la vida democràtica , i que fins que no es torni a recuperar el sentit comú de la maduresa política , hi ha esglaons polítics que han de quedar fora de la mateixa política . 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada