dimarts, 4 de gener del 2011

Never look back !!!

L´ últim dia que vaig escriure aquí era Sants Innocents , no voldria que interpretéssiu malament l´ article , però malauradament , mires enrera i no deixes de pensar en el futur que ens espera . Podem esperar gests que ens produeixin danys col·laterals , no aprendre i continuar fent el què ens plagui , mirar enrera sempre ens comporta la falta d´ algú estimat , algú conegut , algú admirat , podem fins i tot seguir tenint vicis profans que algú prohibeix però que d´ altres mai podran ser prohibits , i podem veure com algú compleix la llei però a d´ altres se´ls fa la vista grossa , el què no podem negar és que l´ evidència sempre mostra la veritat , i quan la veritat és més gran que el poder fàctic , és molt difícil o més aviat impossible anar en contra seva. 
Què és pitjor , mirar enrera o mirar endavant ? , ja no ho sé i de fet i no volent tenir un discurs catastrofista , el futur encara és més desesperançador després de saber que hem superat els 4 M de parats i que Xina ja posseeix  el 18 % del deute públic d´ Espanya . Un país que no respecta els drets humans , especialista en comprar deute públic d´ altres països , té el 100 % del deute Grec , un altre bon tros del deute Irlandès , com també del país abanderat en la defensa democràtica per excel·lència , els EEUU ....
Mentre , el ramat o el borreguisme , com en volgueu dir , està més emprenyat per una llei anti tabac , que per altre cosa més . És possible que la gent s´ emprenyi més per altre cosa que per una jornada de vaga a la lliga de futbol professional ? .
Molts ja sabeu que el temps és molt important per a mi , és molt preuat , som el què resta del temps , o som el què falta del temps ? , inexorablement passa i importa que el què passi sigui beneficiós per la humanitat , no tant sols per els mateixos de sempre .
Difícil lluitar contra això ? , dintre dels reptes banals marcats per cadascú , tindríem que tenir-ne d´ altres gravats a foc en pell per no fer-nos oblidar el passat i per lluitar pel futur .  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada