dilluns, 6 de juny del 2011

Disponibilitat

Durant aquests dos últims caps de setmana el cos ha seguit on ha manat el cap , i hem hagut d´ estar allà on s´ ha d´ estar , allà on la gent es mou i a allà on veus el veritable moviment social del nostre país . A diferència de 15 dies enrera he notat a faltar la presència de certes persones , que amb anterioritat de la data d´ eleccions no tenien el més mínim pudor de presentar-se aquí i allà , a totes hores i amb qualsevol excusa per ser a un acte social . da assistia a la festa de l´ escola bressol com a membre de l´ AMPA , l´ endemà a la festa de l´ escola pública com a tiet de la Martina i amb les seqüeles de la final de Champions , i aquest cap de setmana anàvem a l´ arròs del Club Bàsquet Artés , i el diumenge al Torneig d´ escoles de futbol del F.C. Artés .
Està clar que la vinculació de les persones amb les entitats , moviments veïnals o socials , venen donats per diferents circumstàncies , a vegades per la familiar , a vegades per l´ ideològica i d´ altres per l´ altruisme . 
Així doncs , i traspassat a la vida política , podríem dir que també hi ha diferents vides , formes i vincles d´ encadenar-se amb la societat . La disponibilitat dels polítics en aquest cas ha de ser plena , i no val treure´n rèdit individual com en moltes ocasions fins al dia d´ avui s´ ha fet palès .
La disponibilitat de les persones cap a la societat , efectuant els seus deures i obligacions denota certa inestabilitat últimament , la reciprocitat que s´ hauria d´ haver efectuat per la classe dirigent deixa molt que desitjar , i l´ enquistament de la política arcaica i megalítica proposa un nou canvi de rumb en la nostra futura i moderna societat .
La primera pedra passa pels nostres ajuntaments , els òrgans de poder més propers i locals a on a vegades les sigles amaguen la mateixa trampa de sempre , i a on d´ altres sigles acaben degenerant en el mateix . 
Cal abans d´ entrar en escena sempre plantejar tots els escenaris possibles , si no vols pols no vagis a l´ era , és més fàcil mirar-se l´ espectacle des del calaix de sastre , però si has avançat per canviar alguna cosa , has de continuar avançant per aconseguir-ho .
És increïble l´ infinitat de gent que em demana si sé alguna cosa del nou consistori Artesenc , a mi em passa igual que a qualsevol altre ciutadà del poble , parlo amb una immensa quantitat de gent , tothom explica el què vol que acabi passant , i les diferents idees acaben amb una amalgama de connotacions positives que aposten per un canvi . La particularitat de les conversacions es deuen a que les idees de l´ últim Artesenc acaben arribant   al primer escalafó de la transversalitat , per què per molt que es digui , l´ assemblea acaba sent piramidal , i el segon escalafó , el què té decidit la decisió de la disponibilitat , ha de tenir clar què és el què realment vol el poble . O això o no ser res més d´ aquí quatre anys .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada