dimecres, 22 de juny del 2011

Sant Joan

Cal mostrar-se impassible envers els fets què ens envolten ? . La veritat és que jo mateix no sóc de les persones que restin impassibles quan les coses del teu voltant t´ afecten directament . És més fàcil criticar al bar o des de casa veient la televisió , que anar a una manifestació a expressar el què realment penses , és més fàcil despotricar  a la carnisseria o al forn de pa dels fets què ens afecten que fer-ho en òrgans de reunió cívica social creats per fer-ho . Però de fet , i després del desgast d´ escoltar a aquella persona que prové d´ aquell lloc que està enganxat a la península Ibèrica , del desgast i avorriment de sentir la caverna mediàtica no reconeixent l´ evidència , de veure com les persones que s´ haurien d´ apropar a tu s´ allunyen amb helicòpter , després de veure que per llegir un blog d´ una persona propera al poble el teu permís ha estat denegat , https://www.blogger.com/blogin.g?blogspotURL=http%3A%2F%2Fwww.rogergenesca.blogspot.com%2F&zx=ngwxuaktq69z , veure com la propera tinent d´ alcalde es fa la simpàtica en llocs que no es freqüenten habitualment , o veure l´ impassibilitat  de competències abans de què s´ hagin executat , ja només em queda anar a nedar a la piscina tranquil·lament abans de que els nens del campus del Rafa Martínez s´ apropiïn d´ ella mateixa abans de què jo arribi , o anar a tirar cebetes amb el meu fill Joan davant de casa i gaudir de la revetlla en la mesura del què pugui .
Aquest és el desig d´aquest cap de setmana llarg , passar una bona revetlla amb la Lori i el Moño sopant a la nit al Punt , prèviament col·locant el Joan a casa de la iaia . No anar a dormir gaire tard i sense beure tampoc molt , cosa difícil , per mi i per la companya que arrossego , esperar que el Joan no es llevi gaire d´ hora , o sigui que a les set del matí ja m´ estarà dient : papa allà !! assenyalant el menjador i que vol el bibi .
Esperar al migdia i menjar canelons a casa de la Magdalena i en companyia del meu germà Ivan , la Mireia i la Rita , tornar a menjar canelons , veure cava i coca i quedar dissecat tota la tarda per anar a dormir i aixecar-te l´ any demà , això sí , marcant-te el ritme el Joan un altre cop , i esperar que sigui el migdia per anar a la Guàrdia a dinar i celebrar els 78 anys de la tieta iaia Maria , la dona que ha fet de mare pràcticament tota la vida a la Carme i la Paqui , tornar a quedar dissecat , agafar forma al sofà i quedar suspès en l´ aire fins al diumenge al matí dia 26 i vigília de dia laborable , la resta és incert , i per això gaudeix de la revetlla tant cop puguis , i amb moderació , la nostra moderació ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada