dimecres, 29 de juny del 2011

Eines

Si davant del tòpic en què hem de reconèixer que les tecnologies ens poden , fem un pas enrera i les deixem de banda , ens equivoquem del tot , i no hem de tenir prejudicis per l´ edat que a vegades les persones al·leguen per allunyar-se d´ elles . Jo intento caminar per aquest camí de les noves tecnologies com puc , i l´ únic que potser em falta és un mòbil de tecnologia 3G , acompanyat d´ un compte de twiter com cal per poder acompanyar aquest blog , però bé , tot arribarà .
Dintre d´aquests nous mecanismes que ens han de servir a la societat per generar més poder de discussió , consensuat per descomptat , existeixen els blogs , pàgines com aquesta , generades per donar informació més de primera mà a les persones , i des d´ un punt diferent a la uniformitat periodística actual , fora de l´ ala política a la què es professi , està clar que no és el mateix llegir El Mundo del Pedro J, , o La Razón , o El Periódico , o El País . Així doncs per què la nostra societat sigui més avançada i creativa , trobo que aquests apartats d´ opinió alternativa generen riquesa cultural partint de la diversitat ideològica , assimilant fonts i coneixements de tot arreu i que engrandeixen el llegat , moltes vegades dominat pel poder polític , econòmic i corporatiu , que la societat vol millorar i que a vegades no té fonts de propaganda per expandir .
Per què la societat també creixi i no es faci corporativista , no creï vincles ni mecanismes d´ absurditat per avorrir-se ella mateixa , i millori en el futur dels seus fills , l´ AMPA de l´ Escola bressol municipal Les Moixiaines , ha creat un blog per aportar una mica més d´ informació a tots els pares que tenen els seus fills a l´ escola , i per també poder aportar clarividència i com si no queixes , per si hi ha alguna cosa que està mal feta , es pot millorar . L´ adreça del blog és : http://ampamoixaines.blogspot.com/ , i està a la vostra disposició per si necessiteu qualsevol cosa . A la mateixa pàgina web també disposeu d´ un link a la dreta de la pàgina per si voleu enviar un correu electrònic per alguna consulta , queixa o demés problema possible .
Bés , crec que és una bona eina per a les persones que tenim algú a l´ escola . Ara mateix potser veureu que està una mica parada , primer per què potser no tothom la coneix , i segon per què des de l´ AMPA  estem proposant coses noves que potser no agradaran al claustre de professors , ja ho veurem .....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada