divendres, 27 de maig del 2011

Alfa i Omega

Jo sóc el principi i també sóc el final .
Dintre de la síntesis de la nostre vida i dels objectius que ens marquem , l´ inici i el final venen donats pel resultat final què volem aconseguir ,l´ objectiu motiu i verdader és la busca  de la felicitat . Les persones ens marquen fites , a vegades no assolibles , d´ altres venen per si soles , però necessitem estar en el llindar per no caure en la recança i en la mandra i despropòsit absolut .
Aquest cap de setmana començaran i acabaran varis objectius , demà a la nit el Barça jugarà la final de Champions contra el Manchester United , es jugarà un altre títol , aquest a cara i creu com la Copa del Rei , no serà com la lliga que és per l´ equip més regular , i encara que es perdi , ja  no tindrem les urgències històries com quan em vaig plantar a l´ estadi de Wembley ara fa 19 anys . Aquest cap de setmana també es celebra el Mig Ironman de Calella , la prova en la qual havia de participar i rebaixar la marca de 5h 30' de l´ any passat , 1900 metres nedant , 90 Km. en bici i 21,137 Km. corrents també marcaven un objectiu proper . Les lesions i les recomanacions dels metges han fet desdir me de la prova  , i el proper 1 de Juny marcarà el camí a seguir pel què fa a l´ assumpte de carrera .
Principis i finals , objectius i finalitats , tots venen buscats per l´ interès comú d´ un interès individual , i tant fa quin sigui el tema , la rama o el branquilló , tant fa que parlem de futbol , política o benestar , cal començar i acabar amb una finalitat concreta per persistir en els nostres objectius .
Nosaltres sabem el què busquem , hi ha d´ altre gent que va dirigida sense saber quina finalitat trobarà picant a tort i a dret amb la seva magnífica porra . 
Principi i final , jo sóc el principi i també sóc el final , el mateix que em va respectar al principi serà respectat al final , el què mai va respectar no té principi .














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada