dimecres, 25 de maig del 2011

Vot dirigit

L´ universalitat del dret a decidir ha estat donada a les persones per exercir el seu dret de llibertat . Durant la lluita per aconseguir aquest dret moltes persones han quedat en el camí . Primer es va haver de lluitar per abolir el règim feudalista i crear diferents formes d´ associació democràtica . La Revolució Francesa a través de l´ Il·lustració en va ser el primer germen . Després amb el pas del temps es van aconseguir diferents tipus de representació parlamentària per acabar plasmant el desig de la societat , d´ això fins al dret a exercir el vot encara hi va haver molt de tros . Una altre vegada hi va haver-hi gents que va deixar -hi la pell , amb la lluita final de què tots els gèneres som iguals es va culminar el fet de decidir per a sí mateix .
Aquests dies , abans de les eleccions , la Junta electoral ha tingut feina per decidir quines coses influïen o no en la campanya , podíem veure que per la Junta electoral , les acampades a la Plaza del Sol i a la Plaça Catalunya eren coactives de decidir el vot cap a un costat o cap a l´ altre , però d´ altre banda passaven olímpicament arrel de cartes d´ alcaldes sortints que ens recomanaven el camí a seguir per no perdre la veritat pura .
Després dels resultats de les eleccions municipals , i vist que per 20 vots Progrés per Artés no ha tret un altre regidor i la CUP per dotze també un altre , faré una recomanació a aquests 60 vots dirigits que s´ han fet pre meditadament i des d´ una institució concreta , d´ aquí a quatre anys , per la dignitat de les persones que exerceixen el vot i per les que van perdre la vida intentant que fos possible , tant farà que canviïn el cotxe quatre vegades i que cada vegada faci el viatge una persona diferents , o que els interventors i els presidents de taula facin la vista grossa , per què aquestes persones no seran permeables al cantó de l´ aigua que veuran , i s´ haurà fet evident que algú fa trampes .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada